Spansk polis förhindrade svensk begå självmord efter dödshot mot vän

Spansk polis förhindrade svensk begå självmord efter dödshot mot vän

Det var allvarligt drama i Fuengirola i lördags. Det hela började på morgonen i en privatbostad när en 40-årig svensk man utrustad med ett vapen hotade att döda en vän, också svensk. Den dödshotade vännen lyckades fly från platsen genom att hoppa ut från lägenheten på andra våningen och landa på markplan, på en terrass tillhörande en granne. Dock orsakade hoppet allvarliga benbrott för vilka mannen fördes för vård till sjukhuset Costa del Sol i Marbella. Händelsen inträffade omkring 7-tiden på morgonen.

Men dramat slutade inte med det. Vid 14-tiden kallades nationalpolisen samt en specialstyrka till stranden i centrala Fuengirola. Det skulle visa sig att den 40-åriga mannen som tidigare under dagen dödshotat sin vän nu stod på stranden och hotade att begå självmord med en stor kniv. Under inte mindre än fem timmar förhandlade polisens specialstyrka med mannen, även en polisbåt fanns ute i vattnet vid platsen ifall 40-årigen skulle bege sig ut i vattnet, och det hela lockade många nyfikna åskådare till platsen. Tillslut gav 40-årigen upp och kunde gripas av polisen, som senare förde honom till sjukhus i Málaga för psykiatrisk undersökning.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.