SuecoPlus+ lanserar en ny app

Nu är det dags för den nya En Sueco-appen!
Detta är en app som ger alla en helt ny och bättre läsupplevelse – både när det gäller magasinet En Sueco på nätet och för onlinetjänsten SuecoPlus+.
Den nya appen är gratis och enkel att ladda ner – redan i dag!

”En bra app är den enklaste och snabbaste vägen till våra medier”, säger Martin Norrbom, som är ansvarig utgivare av En Sueco och SuecoPlus+, och som har haft projektet i tankarna under en längre tid.

”Vår nya app erbjuder en helt ny och bättre läsupplevelse. Den är lätt att navigera och gör det enkelt att hitta artiklar, läsa nyheter och inlägg”, lovar Martin Norrbom.

Efter några månaders intensivt arbete är allt nu färdigt och testat.

”Vår nya app är lätt att ladda ner och med bara en kod och ett klick har du de senaste nyheterna och artiklar i din mobiltelefon eller surfplatta. Det enda som krävs är att du har en relativt ny modell”, säger Phill Bramsted, som har utvecklat det nya projektet. Både Phill Bramsted och Martin Norrbom rekommenderar alla att ladda ner appen. Den är gratis och ger – som alltid – tillgång till innehållet i magasinet En Sueco. För att få tillgång till tjänsten SuecoPlus+ och utvalda artiklar krävs en prenumeration. Det är också lätt att bli prenumerant – och det kostar bara en spottstyver.

Håll dig uppdaterad med nyheter hela dagen

När du har laddat ner appen får du löpande uppdateringar med nyheter från Costa del Sol. Med hjälp av push-meddelanden på din mobila enhet får du ett meddelande så snart en viktig nyhet publiceras, vilket ger dig en snabb överblick redan när du vaknar. Och under veckan kryddas nyheterna med intervjuer och aktuella artiklar.

”Tiderna förändras. Det gör också läsarnas önskemål. Det räcker inte längre med ett månadsmagasin, för i dag vill läsaren uppdateras – helst varje dag. Därför lanserade vi SuecoPlus+ för några år sedan. SuecoPlus+ möter efterfrågan från även de mest krävande läsarna med dagliga nyheter och exklusiva artiklar med praktisk och användbar inspiration för vardagen på Costa del Sol”, säger Martin Norrbom.

Det är ett stort projekt som kostar mycket resurser. Men både de svenska, danska och norska läsarna har alla tagit till sig produkten.

”Vi får nya prenumeranter varje dag och vi gläds över att se hur våra första prenumeranter förnyar sina prenumerationer. Det visar att vårt projekt är bra och att våra läsare är nöjda med produkten”, säger Martin Norrbom. Han välkomnar också dagens nya attityd bland medier och läsare. ”I vår lokala medievärld har allt alltid varit gratis, men det går inte längre – särskilt inte om man vill leverera kvalitet. Och det är precis det vi vill med SuecoPlus+.”

Att användare betalar för tidningar och magasin på nätet är inte heller något nytt– inte heller bland lokala spanska medier. Efter en liten startsträcka har betaltjänsten nu också hittat sin plats bland de skandinaviska medierna på Costa del Sol, och det fungerar riktigt bra, så länge innehållet och kvaliteten är bra. Kvalitet är något som läsare och prenumeranter nu får ännu mer av med den nya En Sueco-appen, som nu alltså kan laddas ner gratis.

Alla rekommenderas ladda ner den nya appen

Den nya appen erbjuder en helt ny och förbättrad läsupplevelse för dig som SuecoPlus+-prenumerant liksom även för dig som vill läsa bara artiklarna från En Suecos tryckta upplaga. Appen är snabb, användarvänlig och innehåller nya funktioner som garanterar en bättre och snabbare läsupplevelse.

Med den nya appen får du:

  • Dagliga nyheter.
  • Push-meddelande så snart en nyhet eller intressant artikel publiceras.
  • Snabb översikt över nya artiklar.
  • En användarvänlig och tydlig design uppdelad i kategorier.

SuecoPlus+ erbjuder tre olika
prenumerationer, som alla ger tillgång
till alla nyheter och artiklar:

12 månader – 60 euro

  6 månader – 36 euro

  1 månad – 9 euro

Det är lätt att registrera sig på
www.ensueco.com/plus

Din prenumeration kommer att kopplas till den e-postadress som du anger när du registrerar dig och med ditt valda lösenord får du sedan enkelt tillgång till SuecoPlus+.


Så laddar du ner appen

På iPad och iPhone:

  • Öppna App Store
  • Sök efter ”En Sueco”
  • Tryck på ”Installera”

På Android:

  • Öppna Google Play Store
  • Sök efter ”En Sueco”
  • Tryck på ”Installera”

Möt teamet bakom SuecoPlus+

Vi är ett litet starkt team som levererar dagliga nyheter, nyttig information och extra artiklar.

Sara Laine

Sara flyttade till Fuengirola 2009. Året därpå började hon arbeta som journalist och översättare hos Norrbom Marketing och sedan 2014 är hon redaktör för En Sueco. Sara har ett stort och brett intresse för Spanien och fördjupar sig i allt från samhälle, kultur, gastronomi och traditioner till de senaste nyheterna. Hon älskar att möta nya människor och skriva deras historier.

”Jag inspireras av Spanien – det finns så mycket spännande och intressant att dyka ner i och skriva om här. Det är just allt sådant och denna inspiration som jag älskar att förmedla till våra läsare.”

Henrik Andersen

Henrik har bott i Málaga sedan slutet av 90-talet och har arbetat hos Norrbom Marketing i drygt tio år. Han har ett stort intresse för spanska samhällsfrågor och i sin dagliga nyhetsrapportering fokuserar han på ekonomi, politik, historia, kultur och samhälle. Dessutom skriver han kolumner, profiler och företagsartiklar.

”Spanien är ett stort land i snabb utveckling. Landet har en enorm potential, men också stora begränsningar. Vi lever i ett land som är mycket diversifierat. Det är aldrig tråkigt – varken för skribent eller läsare.”

Karethe Linaae

Karethe har varit redaktör för Det Norske Magasinet de senaste fyra åren. Efter många år utomlands har hon nu hittat lyckan i Ronda. Karethe är särskilt intresserad av spanjorernas vardagsliv och traditioner, natur, miljö, resor och kulturhistoria. Detta speglas i hennes dagliga bidrag till nyheter och andra artiklar.

”Jag älskar att ta med läsarna på äventyr – att besöka nya platser, prova ny mat, träffa människor och lära känna vårt fantastiska land bättre. Spanien är mycket mer än sol, strand och sangria.”

Phill Bramsted

Phill är systemutvecklare och den som står bakom den tekniska utvecklingen av SuecoPlus+.

Under hela sitt vuxna liv har Phill designat och utvecklat webbplatser, onlinehandel, betalsystem och appar. Han bor i Fuengirola och har, vid sidan av samarbetet med En Sueco, kunder och uppdrag från hela Europa.

”Det är spännande att vara med från början – speciellt när läsarna uppskattar produkten så mycket. Den nya appen är pricken över i:et i strävan att leverera optimal läsglädje.”

Martin Norrbom

1989 tog Martin initiativet till Norrbom Marketing, som i över 30 år har gett ut bland annat de tre skandinaviska magasinen En Sueco, La Danesa och Det Norske Magasinet. Det har varit en lång och spännande resa – med SuecoPlus+ som den senaste destinationen.

”Tiderna förändras. Det gör också våra läsare. Och vi följer naturligtvis med! Det kan vara tufft – men alltid lika spännande. Det är nog därför som jag alltid levt för de lokala skandinaviska medierna.”

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.