Välkomna till AHN:s programverksamhet 2023

Gamla och nya medlemmar hälsas välkomna till våra aktiviteter: Golf, Padel, Schack, Bridge, Boule, Promenader, Konst- och Diskussionsgrupp, Friskis & Svettis m.m.

Se hemsidan: https://www.ahn-fuengirola.net/aktiviteter

Passa också på att kolla vad köket/baren har för gott att äta och dricka, utmärkta smörgåsar och smårätter samt ett prisvärt utbud av drycker från baren.

Se också föreningens hela utbud av aktiviteter enligt nedan.

Bowls

Rapport från ”Prova på Bowls”

4 november provade tolv förväntansfulla AHN-medlemmar på ”Bowls” hos Mijas Lawn Bowls Club. Förutom Bente och Tommy Dahlgren, så fick vi coachhjälp från tre av Bowls-klubbens medlemmar, med ursprung från Skottland och England.

Spontana kommentarer var att det var fantastiskt skoj, svårare än vad det ser ut och framför allt, det här vill man prova på igen.

Det var mycket att tänka på vid de första utrullningarna, dock kunde man snabbt hitta sin stil. Men det tar nog tid innan man blir riktigt bra.

Det besvärligaste var kanske att hitta till banan, som ligger längs en liten väg strax ovanför ALDI. Men det finns en busshållplats precis utanför vägen in mot klubbens spelplan, eller om man kör bil så har man en egen parkering.

Vid eftersittningen sa alla att de vill spela mer.

Vandring

Sista vandringen för säsongen gick mellan La Cala de Mijas och Fuengirola måndagen den 13 november. Vi tog 11-bussen från busstationen till La Cala de Mijas.

Vi räknar med att vandringarna återupptas igen den 22 januari 2024.

Konstgruppen

En av våra kreativa konstnärer i konstgruppen, Bente Vindvik, har här visat prov på sin skicklighet i ett verk som hon kallar ”Tears in Heven”.

Boule

Det var rekordmånga på boulen onsdagen den 4 november.

Här står Göran Malmquist och instruerar inför lottningen av lagen och Göran Eriksson försöker kolla hur hans klot ligger till.

Hjärngänget (MC veteraner)

Torsdagen den 9 november samlades vi som vanligt vid BP-macken på vägen upp mot Mijas Pueblo, tankade och var klara att dra iväg kl. 10.30. Den här gången gick färden norrut och den blev cirka 15 mil lång efter vägar med en underbar utsikt. Lite åkande genom byar kunde inte undvikas. Vi stannade till innan lunch på två ställen för bensträckare med eget fika. Det blev några mil till innan vi stannade för lunch. Där serverade våra volontärer nygrillade hamburgare med tillbehör, korv efter tycke och smak samt dricka därtill. Efter lunchen bar det av hemåt och för att komma hem i någorlunda tid blev det lite motorväg också, men vi tog det lugnt.

AHN GOLF

Det är riktigt roligt att se att så många spelare har visat upp ett vinstgivande spel.

Det är alltid trevligt att vi får variationer på prispallen.

EventHerrar AHerrar BDamerAnm
Okt 20: LauroMikael RehnbergIngemar ÅbladAnette von Porat1
Okt 23: Los OlivosRolf StigssonTore KorpIngmarie Schmidt 
Okt 25: SantanaOlli RousiDan CarlsenMirja Viinanen2
Okt 27: ParadorMikael SvanströmHelge InstanesTellervo Maunuksela 
Okt 30: Los OlivosGöran HongellKjell JonssonTellervo Maunuksela 
Nov 01: AlhaurinPuustinen: Kyösti /Göran /Mirja /TellervoNordwall: Björn /Bengt /Eva /Bente JarlBjurström: Jakob /Göran /Marie /Carina3
Nov 03: GuadalhorceGöran HongellBengt-Åke SevedagBirgitta Andersson1
Nov 04: MarbellaHallel Toby /MarieSkutnabb Matti /SariUdén Anne-Christine /Tom4
Nov 06: Los OlivasHenrik BillingStefan JaenssonSari Harilainen 
Nov 08: SantanaJörgen SärnåIngemar ÅbladInger Langemar2
Nov 10: CalanovaBaréus Lars /AnitaNordwall Björn /EvaPersson Gunnar /Annica5
Nov 13: AlhaurinUno AnderssonDidrik von PoratTuija Lindström 
     
     

Anm.

1) AHN Cup    2) AHN Eclectic   3) Scramble 4 PB   4) Golfamore Trophy   5) Bästboll PB

4 nov Golfamore Trophy

Nästan 60-talet spelare kämpade på Marbella Golfs trickiga bana den 4 november. De som lyckades bäst var Toby och Marie Hallel, som vann förstapriset Finalspel på Brohof Slott GC inklusive övernattning.

8 nov AHN Eclectic

Det var en jämn och hård strid i A-klassen där 6 man hamnade på 1 slags skillnad. Vinnarna i B- rep D-klassen hade dock bättre nettoskårer.

GRATTIS till er alla!

Vi har förlagt våra golfevent på olika banor i vår närhet, för att få variationer i svårighetsgrad och bandesign. Se vår Golfkalender på https://www.ahn-fuengirola.net/golfkalender och våra banor på: https://www.ahn-fuengirola.net/banor

Gruppträning

Träningen på PG Golf & Sports Academy har startat upp. Vi kör varierande träning varje torsdag kl. 11­13 fram till och med april.

Tillsammans blir vi starkare

Kom och spela Golfamore (tidigare Golfhäftet) Trophy tävlingen den 1 december på Atalaya Old.

Alla vinnare till finalen på Bro Hof Slott GC!

Bästa laget från varje golftävling går vidare till vår stora final och en unik upplevelse där övernattning, slottslunch och ett extra stort prisbord är inkluderat!

Börja med att bli medlem i AHN, ett år kostar 40 euro, och då spelar du på de bästa golfbanorna på Costa del Sol till rabatterad greenfee.

För att bli medlem, gå in på:
 https://www.ahn-fuengirola.net/blimedlem 
och registrera dig.

För nya medlemmar kan 2024-års medlemskap lösas from 1 december, och december månad ingår som bonus!

När du har betalat och blivit medlem, kan du anmäla dig till våra golftävlingar i vår ”golfapp” eller på hemsidan.

Medlemskort 40 euro, en värdehandling i mobilen

Köp era golfvouchers i Receptionen på AHN! Öppettider tisdag och fredagar kl. 12-15.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.