Restaurangkedjan Da Bruno hyr 1000 m2 i Centro Idea

Restaurangkedjan Da Bruno hyr 1000 m2 i Centro Idea

Innehavarna av Centro Idea i Mijas, Lars Viggo Jensen och Kasper Viggo Jensen, kunde i april offentliggöra den stora nyheten att de har skrivit under ett avtal med ägaren av restaurangkedjan Da Bruno, Giancarlo Paparusso.
”Avtalet med Da Bruno gäller en hyresareal på 1000 m2 i centret, vilket vi naturligtvis är väldigt glada och förväntansfulla över. Giancarlo Paparusso räknar med att restaurangen kommer att locka i genomsnitt 300 nya kunder till centret varje dag och det kommer att gynna hela centrets nuvarande butiker och verksamheter,” säger Lars Viggo Jensen.
Giancarlo Paparusso delar Lars Viggos glädje över avtalet.
”Jag har länge sökt efter en perfekt lokal på Mijas-vägen, där det passerar många bilar varje dag. Området ligger dessutom nära nog till Marbella för att de flesta ska känna till våra restauranger, men inte så nära att den nya restaurangen utgör en direkt konkurrens för de existerande, den närmaste ligger i Cabopino,” säger Giancarlo Paparusso, vars kedja i dag har fem restauranger.
Han är väldigt förtjust i Centro Idea, speciellt centrets uteplats, vilken påminner honom om en italiensk piazza,
”Jag har nu utlyst en tävling bland arkitekter och i loppet av de närmaste månaderna skall vi besluta om vilken arkitekt som skall stå för ombyggnaden och inredningen av den nya restaurangen. Arbetet startar i mitten av september och vi hoppas att det blir klart före årets slut. Men vi ska inte skynda på det, det skall göras ordentligt och vi skall också ha tid till att lära upp den nya personalen,” fortsätter Giancarlo, som räknar med att ha 25 anställda på restaurangen i Centro Idea.
De 1000 m2 är fördelade på de lokaler på det översta etaget som nu står tomma, samt källaren. Den översta delen kommer naturligtvis användas till själva restaurangen, medan våningen under skall utnyttjas som kontor och ett specialkök där man skall producera färsk glass. ”Vi kommer dessutom att placera en stor specialgrill importerad från Tyskland ut mot den översta parkeringsplatsen. Restaurangen kommer att vara öppen hela dagen med en frukostmeny och à la carte, samt på kvällen. Det ska vara möjligt att köpa med sig mat och vi inrättar dessutom en avdelning där man kan köpa färsk pasta, olivoljor och andra italienska specialiteter. Vi hoppas verkligen på att tillföra centret något värdefullt,” avslutar Giancarlo Paparusso.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.