”Att flytta är att leva”

”Att flytta är att leva”

Det sägs så klart och tydligt av Nanna Rai, med denna omskrivning av H.C. Andersens ordspåk ”Att resa är att leva”. Nanna Rai är Scan Transports nya ansikte på Costa del Sol, där en av hennes huvuduppgifter som sälj- och marknadschef är att vara ambassadör för företaget och säkerställa att kunderna blir uppmärksamma på och påminns om den trygghet det ger att använda en professionell skandinavisk flyttfirma. ”Det här med att flytta är inte bara något man gör. Det är en process där många saker skall planeras för det handlar inte bara om saker och ting, utan också känslomässigt och sinnet som flyttar med när man reser och beger sig ut i världen.”
Nanna Rai är utbildad korrespondent i engelska och tyska och kommer från ett jobb som VD sekreterare på ett amerikanskt företag. Nanna har tidigare undervisat på Handelsskolan. Att flytta till Spanien och hantera en flytt är en enkel sak för Nanna då hon har flyttat och låtit sig flyttas under hela sitt liv.
”Scan Transport är en internationell verksamhet som drivs utifrån skandinaviska principer, där etik och professionalism är prioritet ett. Scan Transport är en del av Möbeltransport Danmark, som är Danmarks största flyttföretag är med i UniGroup Worldwide samt FAIM certificerat samt medlem i FIDI, vilket betyder att vi skall leva upp till mycket höga krav inom miljö, yrkesmässigt och med stor professionalism. Om du med hög ambition och helhjärtat kan stå för det du gör, kan du göra skillnad”, säger Nanna Rai. ”Hos Scan Transport i Mijas är man ett professionellt team, under ledning av chef Keith Cassam, redo att vägleda och hjälpa dig i din flytt oavsett om det är en stor eller liten flytt. ”Det som är värdefullt för kunden är också värdefullt för oss och det är där vi kan göra en skillnad.
När man skall flytta, påbörjas en lång process, inte enbart logistiskt – det är även många andra saker att ta ställning till och det är kanske inte alltid lika lätt att hantera. Scan Transport träffar alltid kunderna och inspekterar eventuellt deras hem, lyssnar och stämmer av om vad som ska hända i deras nya liv, praktiska saker m.m. Scan Transport forsöker att leva sig in i kundens läge, säkerställa harmoni så att de, när de flyttar till en annan plats, känner sig trygga med att använda Scan Transport som den flyttfirma som tar hand om deras flytt”,
säger Nanna Rai. ”Ofta undersöker en kund först var det kan vara billigast att lägga flytten, utan att tänka på alla de andra saker som också skall utföras. Man kan säga att vi hjälper dem med att flytta och att flyttas och samtidigt känna sig trygga.”
”Livet är en stor upplevelse som skall fångas och upplevas när man har chansen”, säger Nanna Rai. ”Det bästa sätt att leva på är att vara i rörelse hela tiden och vara i kontakt med människor. Och när man flyttar får man många nya intryck och påverkas av de nya platser och nya personer som man möter”.
UNIGROUP WORLDWIDE and Scan Transport – the world moves with us.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.