Goldstone – Marbellas nya auktionshus

Goldstone - Marbellas nya auktionshus

Så är Goldstones Auction House i Marbella klart för start. Som det enda auktionshuset online på Costa del Sol har Goldstones utvecklat auktionsbegreppet. ”Ofta reser folk från Costa del Sol utan att ha sålt sina värdesaker. Goldstones Auctions erbjuder att kombinera lager- och auktionsförsäljning, så du blir försäkrad om att få högsta möjliga pris för dina ägodelar. Vi hämtar gärna dina värdesaker till vårt showroom för säker förvaring och utställning med avsikt att sälja på våra auktioner”, säger Tom With, katalysatorn bakom projektet. På internet har Goldstones skapat ett modernt online alternativ till gallerier, juvelerare, antikvitetsbutiker och traditionella auktionshus. www.GoldstonesAuctions.com är en öppen och enkel försäljningsform som kombinerar de bästa elementen från den traditionella auktionsvärlden (expertis, rådgivning och översyn) med modern informationsteknologi. Tillgängligheten är 24 timmar om dygnet / 365 dagar om året, räckvidden är utvidgad till hela världen, med ett kartotek som överstiger 50.000 seriösa objekt. Därutöver ingår Goldstones i Worldwide Auction´s Net. Det betyder, att du hos Goldstones får tillgång till största möjliga målgrupp och den bästa tänkbara handelsmöjligheten.
Auktionshuset GoldstonesAuctions.com är en annorlunda “shoppingupplevelse” och en puff för dina sinnen. Auktionsplattformen är din PC – ett ärligt, funktionellt och säkert ställe att handla på. Från starten har målet varit att ordna auktioner på kundernas premisser. ”Vi tror på att nöjda kunder är våra bästa ambassadörer”, säger Tom With. ”Goldstones nätauktioner matchar den flexibilitet som den moderna användaren efterfrågar – man kan handla närsomhelst och varsomhelst”. Redan den 1 maj är det en specialauktion på lyxbilar med bland annat en Bugatti Veyron värderad till 1 miljon euro, en Koenigseegg och flera bilar från Mercedes och Jaguar. Den 5 juni hålls en speciell auktion med exklusiva Rolex ur, så det finns stor möjlighet till att köpa och sälja. Du är välkommen att besöka Goldstone´s för att besiktiga dina värdesaker, antingen få ett bud givet eller få en gratis värdering av en av dina egna värdeföremål. Du kan också få prata med någon av Goldstones sälj- och värderingsmän, som är några av Europas mest erfarna auktions- och värderingsexperter. Värdering kan göras på tre sätt: Besök Goldstones med föremålet, kontakta Goldstones per telefon eller sänd ett mail med beskrivning och foto på föremålet till: auction@GoldstonesAuctions.com (eller via hemsidan: www.goldstonesauctions.com, under ”sell”).

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.