En Sueco bjuder in till sommar Launch Party i samband med lanseringen av juli-numret

En Sueco bjuder in till sommar Launch Party i samband med lanseringen av juli-numret

Vi ser fram emot att se er alla på Launch Partyt onsdagen den 30 juni kl. 19:00 Buddha Beach Puerto Banús, ovanför Casino Marbella.
Kom och njut av en härlig sommarkväll på Buddha Beach, träffa de andra läsarna av En Sueco och använd tillfället för att bygga närverk med yrkesverksamma, golfintresserade, pensionärer, barnfamiljer… med andra ord, alla svenskar på kusten. Bjud in dina vänner, familj, kollegor… alla är välkomna till denna underbara kväll på Buddha Beach, och entrén är gratis.

Buddha Beach kommer att servera välkomstdrinkar och snittar och deras egna DJ kommer att leverera skön chill out musik.
Njut av den vänliga atmosfären, vågornas brytningar mot den intilliggande stranden och trevliga samtal med alla de andra gästerna.
Vi hälsar alla välkomna till en trevlig sommarafton på Buddha Beach.

Många hälsningar från oss på En Sueco.

Vägbeskrivning:
Från Málaga, ta avfartsvägen från CN-340 efter Nueva Andalucía. Kör igenom tunneln under CN-340. Ta av vid den andra avfarten i rondellen. Följ därefter skyltarna till Buddha Beach.
Från Estepona, kör av från CN-340 strax efter Hotel Guadalpin. Följ därefter skyltarna till Buddha Beach.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.