Bio-Strath stärker motståndskraften hos både barn och vuxna

Bio-Strath stärker motståndskraften hos både barn och vuxna

Bio-Strath är ett 40 år gammalt schweiziskt kosttillskott. Det framställs av en jästsvamp (saccharomyces cerevisiae) och en mängd medicinska örter som genomgår en speciell process vari cellväggen i jästcellerna bryts ned (plasmolysering). Bio-Strath innehåller många naturliga vitaminer, mineraler, spårämnen, aminosyror, nukleinsyror, enzymer, m.m. Dessutom innehåller Bio-Strath inga konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel och är lättupptagligt för kroppen.

Friska barn varje dag
Barn i förskola och på dagis som tillbringar varje dag tillsammans med många andra barn har behov av att få extra krafter genom optimal näring. Bio-Strath är ett naturligt kosttillskott med extra vitalitet som tillsammans med en god och sund kost rustar barnen för att möta alla vardagens påfrestningar. Märker man att det finns tendenser till öroninflammation kan Bio-Strath tas i förebyggande syfte.
Skolbarn – pigga och friska
I barnens vardag finns det stora mängder snabbmat, godis och läskedrycker. Här kompenserar Bio-Strath eventuella brister och motverkar trötthet. En undersökning gjord med skolbarn i Schweiz har visat att inlärningsförmågan förbättras vid intagande av Bio-Strath.

När jobbet kräver extra
I en krävande och stressig vardag behöver kroppen ibland lite extra för att orka med. Bio-Strath är med sitt breda spektrum av naturliga vitaminer, mineraler, spårämnen, aminosyror, nukleinsyror, enzymer m.m. ett lämpligt och för kroppen lättupptagligt kosttillskott. Dessutom rekommenderas Bio-Strath som tillskott under bl.a. bantningskurer, graviditet m.m.

Den tredje åldern i fin form
Många äldre har dålig aptit och riskerar därför att inte få tillräckliga mängder näringsämnen genom kosten. En daglig dos Bio-Strath ökar aptiten och ger extra krafter. Dessutom ger Bio-Strath ökad energi och stärker även hår och naglar.

Idrottare – amatörer och professionella
Många idrottande människor har konstaterat att Bio-Strath har höjt deras prestationsförmåga och uthållighet. Hård fysisk belastning försvagar kroppen och då kan Bio-Strath hjälpa till att stärka kroppen och ge en kortare återhämtningstid efter belastning. Det finns flera idrottsmän på elitnivå inom bl.a. cykling, fotboll och skidåkning som använder Bio-Strath. Bio-Strath är även godkänt av den Olympiska kommitténs dopningskontroll.

Bio-Strath kan köpas som elixir, som droppar (sockerfria) och som tabletter (även de sockerfria) och finns att köpa hos Vitamina i Centro Idea.

Av Vitamina, Centro Idea

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.