Säg farväl till rynkorna på 3 minuter

Säg farväl till rynkorna på 3 minuter

Dela

ultimate-young
 
Ultimate Young, från det tyska företaget PM-International, lanserar nu en banbrytande produkt som reducerar fina linjer, rynkor och stora porer i huden på under tre minuter.
 
Med Ultimate Young reduceras rynkorna optiskt och huden stramas synligt och märkbart upp. Ultimate Young är ett fantastiskt komplement till den dagliga hudvården och tillför huden den extra energi som den ofta har behov av.
 
Ultimate Young är ett serum utvecklat med det unika transportsystemet NTC som gör att alla aktiva näringsämnena har möjlighet att tränga djupt ned huden till alla celler. Det är ett lätt serum som appliceras i små doser på de områden i ansiktet där ett utjämnande och uppstramande resultat önskas. Efter bara tre minuter ses ett tydligt resultat som varar i minst 6-8 timmar.
När serumet appliceras känns en omedelbar kylande och uppfriskande effekt och så ljusas hudens teint upp en aning, varför det även passar bra mot de mörka skuggorna under ögonen.
 
Ultimate Young kan användas efter behov och är ett självklart måste till årets sista fester. Serumet är också en perfekt ”makeupartist” att ha med sig i väskan så att looken kan stramas upp under arbetsdagen, efter gymmet eller om stegen styrs direkt ut på stan efter en dag på kontoret eller på golfbanan. Ultimate Young kan användas som en del av din dagliga hudvård.
 
Ultimate Young är dermatologiskt testad och innehåller bland annat plantextrakt, kisel, magnesium och andra mycket effektiva ingredienser.
 
Du kan garantera dig en burk Ultimate Young innan julens stress börjar på allvar – hos kosmetolog Nana Norrbom i Fuengirola. Tel. 610 71 60 48.
Av Nana Norrbom

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.