Den näringsrika Gelé Royal

Den näringsrika Gelé Royal

helse-bidro
Det är inte alla som vet att ett arbetsbi jobbar så hårt att det bara lever i 28 dagar. Inte heller alla vet att samma äggcell som blir till ett arbetsbi kan bli till en drottning om den matas med speciellt drottningfoder. Det innebär att detta drottningfoder alltså bör innehålla fantastiska egenskaper då det ju klarar av att få ett bi att växa betydligt större än normalt, och som dessutom lever 60 dagar längre än de andra. Denna egendomliga, näringsrika gelé, som arbetsbin samlar ihop till det ägg som ska bli till en drottning, har man ännu inte utforskat helt och dess sammansättning är bara delvis känt. Men vad vi vet är att gelén innehåller oerhört viktiga ämnen för annars skulle ju inte bidrottningen kunna utföra så fantastiska prestationer. Hon lägger ju omkring 2 000 ägg varje dag och blir befruktad en gång. Faktum är att den prestationen är unik i naturen. I vetenskapliga och illustrerade både inhemska och utländska tidningar kan man nu läsa om bidrottningens effekter. Genom att läsa rapporterna får man veta att Gelé Royal bidrottningsföda inte bara har en föryngrande och stimulerande effekt genom att påverka de endokrina körtlarna utan även fungerar mot kikhosta och astma, speciellt hos små barn. Svaga barn återhämtar sig och får tillbaka aptiten snabbare efter en kur med Gelé Royal. Bronkit, migrän, mag- och gallbesvär, matsmältningsproblem, svaga nerver och trötthet på grund av nedsatt körtelfunktion påverkas också positivt.
 
Analyser från Quists Laboratorium visar att den färska Gelé Royal i Bidro innehåller mycket proteiner, aminosyror och B-vitaminer. Dessutom innehåller Bidro också små mängder av naturliga mineraler, spårmineraler samt spårämnen.
•    Bidro ger energi till det man annars aldrig får gjort.
•    Bidro stärker kroppens immunförsvar.
•    Bidro stärker hud, hår och naglar.
•    Bidro verkar hormonellt stärkande då Gelé Royal innehåller horminliknande ämnen direkt från naturen. Därför kan Bidro rekomenderas vid humörsvängningar, stress, irritation, inför menstruation samt vid menstruatinossmärtor.
•    Bidro är bra vid övergångsåldern för att underlätta värmevallningar, depression m.m. Överlag ger Bidro ett större välbefinnande.
•    Bidro rekomenderas till äldre människor som får ensidig kost.
•    Bidro hjälper äldre människor som lider av aprit- samt sömnlöshet och många upplever att de får livsglädjen tillbaka.
•    Bidro rekomenderas under sjukdomsperioder då den stärker kroppens immunförsvar så att man snabbare får tillbaka sina krafter.
•    Tester med Bidro har visat att det kan hjälpa mot astma, allergi och bronkit.
•    Försök i Kina har visat att Gelé Royal dämpar åldrandeprocessen samt ökar fertiliteten. Kan hjälpa vid graviditetsproblem.
•    Bidro bidrar till inre balans.
 
Gelé Royal Bidro kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.