Nytt från Norrbom Marketing: Vi säljer frihet!

Nytt från Norrbom Marketing: Vi säljer frihet!

Norrbom Marketing hjälper dig inte bara med att skapa din marknadsföringsplan – vi hjälper dig även med att sätta den i verket medan du tar hand om ditt företag och alla nya kunder som kommer att komma.

gruppe kontakt2“Det är vår pitch till Costa del Sols många företag”, säger den ena av Norrbom Marketings två ägare, Helle Espensen, varefter hon fortsätter: “När vi startade företaget för sisådär 30 år sedan var det just marknadsföring som var vår huvudsakliga tjänst. Under åren som gått har sedan vår välkända produktion av magasin fått stort fokus, men med det fantastiska och diversifierade teamet som vi har i dag är det dags att gå tillbaka till framtiden och dela den enorma erfarenhet och kunskap som vi har när det gäller att skapa kontakt mellan företag och kunder. Vi skapar B2B till våra B2C-kunder, både offline i form av annonser i våra tryckta medier, trycksaker m.m. och på samtliga onlineplattformar.”
 
Under det senaste året har Norrbom Marketing utvecklat både tjänster och produkter, och skapat ett fantastiskt onlineuniversum, som nu ska komma kunderna tillgodo. Samtidigt har teamet utökats med leverantörer av värdeskapande verktyg för onlineannonsering, SEO, mobilvänliga hemsidor, social mediestrategier m.m. – och flera av de redan befintliga medarbetarna har gått kurser i videoproduktion, AdWords, Facebook-annonsering och många andra spännande saker som nu har testats och står redo att presenteras för kunderna.
 
martin norrbom2912”Det är lite av en djungel att ta sig fram i”, säger Martin Norrbom, som är företagets andra ägare, och tillägger: ”Till och med för oss som arbetat inom branschen i många år. Att det kan kännas oöverskådligt för våra kunder att skapa och göra postplaner, filma, klippa och redigera filmklipp, skapa kampanjer på Google och lära sig hur Google Analytics fungerar, det kan jag verkligen förstå. Våra kunder ska ta hand om sina företag, göra inköp, utveckla nya idéer, sälja och finnas till för deras kunder – och det ska de ha tid till. Och det är den tiden som vi säljer till dem i form av GrowBiz med Norrbom Marketing!”
 
För att göra det lätt för kunderna erbjuder Norrbom Marketing olika paketlösningar, som man kan kombinera efter behov, t ex GrowBasic, GrowMedium, GrowBig, GrowBiz Special, GrowBoost och GrowCasa.
 
”I början kan behovet motsvara ett stort paket, som kunden sedan kan byta till en mindre version när hjulen kommit i rullning ordentligt – och sedan kan säsongssvägningar innebära att man får behov för mer igen. GrowBiz är en alldeles särskilt flexibel lösning med vilken kunden betalar för antalet timmar som vi lägger ned – och samtidigt får kunden också 50 procent rabatt på vårt vanliga timpris”, avslutar Helle Espensen, som här ger några exempel på vad paketen kan innehålla:

Med ett GrowBiz-paket får du:

• En marknadsföringsavdelning som arbetar för dig utan att du behöver tänka på lön, seguridad social, kontorsplats m.m.
• Mer än 25 års erfarenhet av internationell marknadsföring på Costa del Sol.
• Ett team med professionella marknadsföringsmänniskor som alltid har fingret på pulsen.
• En djupgående analys av dina behov som underlag för din marknadsföringsplan.
• En röd tråd genom din annonsering, anpassad till de olika plattformarna och kustens många olika nationaliteter.
• Personligt anpassad design- och språkmanual.
• Mediekontakt.
• Skapande/stärkande av varumärke både online och offline.
• Utarbetande av slogan och grafisk identitet.
• Social mediestrategi och postplan samt evt. utförande av denna.
• Pressmeddelanden, artiklar, blogg och nyhetsbrev.
• Webbdesign och SEO/SEM. Utveckling av webbkoncept och nätbutik samt anpassning av webbplatser till mobila enheter.
• Video (företag-, produkt- och bostadspresentation samt ”animated explainer video”).
• Fotografering (även HDR) samt styling av personer, produkter och plats.
• Evenemangsplanering.
• Nätverk.
• Grafisk design (under kontraktsperioden ger vi dig 20 procent rabatt på tryck av t ex broschyrer, visitkort m.m.).
• Kurser i användandet av sociala medier, film m.m.
• Utvärderingsmöten, responsanalys och brainstorming med jämna mellanrum.

För mer information samt bokning av ett oförpliktigande möte om GrowBiz är du välkommen att titta förbi på kontoret, ringa eller maila oss:

Du hittar oss i Centro Idea på Mijas-vägen, per telefon når du oss på: +34 952 58 15 53 och e-mail skickas till: info@norrbom.com – Vi ser fram emot att ge dig frihet att göra det som du är bäst på medan vi tar oss an din marknadsföring.
 
 
Av Norrbom Marketing

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.