Åldras graciöst
Det går att konstatera att kroppen går igenom en fysiologisk åldrandeprocess vilket ofta ses på huden genom att den förlorar sin elasticitet, blir tunnare och synliga rynkor framträder.
Hur håller vi så huden ung och vacker längre? Svaret hittas i att förebygga huden utifrån med effektiva A-vitaminrika krämer.

A-vitamin är vapnet

Det världskända hudvårdsmärket Beauté Pacifique har funnits i 20 år och är specialiserat på att utveckla och tillverka effektiva A-vitaminkrämer som har så bra effekt att de faktiskt kan få igång nytt liv i huden och därmed fördröja åldrandeprocessen.
”Vi har utvecklat en speciell process som gör att våra krämer med A-vitamin kan tränga så djupt in i huden att det sker ett föryngrande och en återstart av de speciella cellerna som kan reparera hudens skador samt normalisera huden – både på ytan och i på djupet”, säger Flemming K. Kristensen, chef hos Beauté Pacifique.

Vad är A-vitamin?

Kroppen kan inte själv producera A-vitamin men det är någonting som kan tillföras utifrån genom vår kost, livsstil och hudvård. A-vitamin finns i olika former, både som Retinol och som Estrar i formerna Retinyl Acetate, Retinyl Palmitate och Retinyl Propionate. I Beauté Pacifiques krämer används olika Estrar som har förmåga att tränga ned i hudens djupaste lager, där cellproduktionen sker. Estrarna ombildas till aktiv A-vitamin i huden och återuppbygger hudens struktur.
Att A-vitamin har blivit en populär term beror på dess stora förmåga till att synligt göra huden slätare, finare samt bekämpa ålderstecken, som vi får av solskador samt när vi utsätts för väder, vind och fria radikaler.

Fakta

A-vitamin
– föryngrar huden
– stimulerar cellförnyelsen i alla hudens lager
– gör huden stark och motståndskraftig

Skandinaviskt när det är som bäst

Beauté Pacifique utvecklar och tillverkar allt i Danmark och har under åren som gått fått motta flera priser för deras revolutionerande, patenterade A-vitaminkrämer. Bakom detta ligger deras nära samarbete med kända, duktiga hudläkare och en vetenskap hämtad från den medicinska branschen – men även att de med ultraljudscanning kan dokumentera en tydlig förbättring i huden redan när krämerna använts bara en kort tid. Créme Metamorphique och Super3 Booster är några av de prisvinnande krämer som baseras på A-vitamin.
 
Beauté Pacifiques konsulent besöker Vitamina igen till hösten.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.