Ny tränare i Málaga C.F. – Betalade 27 procent i bankränta – Förbud mot kuperade hundsvansar

Ny tränare i Málaga C.F. - Betalade 27 procent i bankränta - Förbud mot kuperade hundsvansar

Ny tränare i Málaga C.F.

Det går inte speciellt bra för stadens fotbollslag, och det ses inte bara på resultaten utan även på tränarbänken. Málaga CF har nämligen fått ny tränare för inte mindre än andra gången denna säsong. Den som inledde säsongen var Juande Ramos men han avskedades strax innan nyår. Sedan tog Marcelo Romero över tränarrollen bara för att bli avskedad i början av denna vecka, efter att ha förlorat sju matcher av tio, och bara kunnat uppvisa en seger.
Ny tränare blir nu den före detta Real Madrid spelaren Michael.
Málaga ligger på 15:e plats i den spanska division 1, med bara sju poäng från att ryckas ned. På lördag spelar de hemmamatch på La Rosaleda där de möter Alavés.
 
Danelca banner SE

Betalade 27 procent i bankränta

Domstolen i Torremolinos har annullerat ett kontrakt mellan en privatperson och Wiznik Bank, som är Banco Populars bolag med speciella konsumentlån. Kunden och dennes advokat medger att banken inte krävt fler räntor än vad som anges i kontraktet men i gengäld menar de att kontraktet har utformats på ett sätt som gör att det är svårt för kunden att förstå avtalet. Domstolen i staden har gett kunden rätt och därmed bett banken om att betala tillbaka räntorna, som totalt uppgått till 27 procent på ett år.

Förbud mot kuperade hundsvansar

Det spanska parlamentet har antagit en ny lag som förbjuder hundägare att kupera deras hundars svansar. Det råder en bred enighet om att det är smärtsamt för hundarna att få deras svansar avklippta samt att det även kan leda till hälsobesvär samt gör det svårt för hundarna att kommunicera med andra hundar. Djurrättsorganisationer över hela landet är mycket glada över den nya lagen samtidigt som de beklagar att det har tagit Spanien över 30 år att införa en lag som Strasbourg rekommenderade alla länder att införa redan 1987 och som 23 andra europeiska länder införde under perioden 1990-2000.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.