Dansk man anhållen för brutalt mord i Marbella – Lite mer stimulans till den spanska ekonomin – Stort dopinglaboratorium beslagtaget i Arroyo de la Miel

Dansk man anhållen för brutalt mord i Marbella - Lite mer stimulans till den spanska ekonomin - Stort dopinglaboratorium beslagtaget i Arroyo de la Miel

Dansk man anhållen för brutalt mord i Marbella

En dansk man rapporteras ha gripits i Fuengirola för ett brutalt mord i Marbella. Det danska utrikesdepartementet bekräftar att en man med dansk nationalitet anhållits, men kan på grund av sekretess inte säga mer.
Det var den 15 mars som en förbipasserande fann en död man bredvid en motorcykel i ett dike, i ett villakvarter mellan Marbella och Puerto Banús. Polisens teori är att den misstänkta gärningsmannen lämnat en restaurang sent en kväll tillsammans med offret på dennes motorcykel, och när de kom till en folktom gata med dålig belysning ska dansken ha skjutit offret i huvudet med en pistol.
Spansk polis meddelar att mordet är kopplat till narkotikahandel.
Den anhållna dansken nekar till brott.
 
{loadposition landingpage}
 

Lite mer stimulans till den spanska ekonomin

Trots att det går bättre för Spanien och övriga EU-länder ämnar ordföranden för den europeiska centralbanken, Mario Draghi, inte minska den ekonomiska stimulansen som han tagit initiativ till under de senaste åren. Således garanterar Draghi, för att stimulera ekonomi, att de spanska bankerna även framöver ska kunna få räntefria lån i den europeiska centralbanken med villkor att medlemsländerna om de inte lånar vidare lånen till företag och privatpersoner åläggs en straffränta på 0,4 procent. Den europeiska centralbankens ordförande garanterar också att han under detta år, som en ytterligare stimulerande åtgärd, kommer att köpa offentliga skulder för 60 000 miljoner euro i månaden.
Utöver en större tillväxt önskar Maria Draghi få upp den årliga inflationen till två procent.

Stort dopinglaboratorium beslagtaget i Arroyo de la Miel

Utredningarna kring den kända bodybuildern och ägaren till ett gym i Fuengirola är nu i full gång. För drygt en månad sedan anhöll spansk polis en handfull personer som misstänks för organiserad import samt distribution av olagliga dopingpreparat. Och nu i början av veckan har polisen lokaliserat en lägenhet i Arroyo de la Miel som fungerat som laboratorium. Laboratoriet antas ha varit den plats där de misstänkta i fallet själva tillverkat eller färdigställt först och främst tillväxthormon, som distribuerats och sålts över hela Spanien. Polisen misstänker att de gripna, varav en är läkare och resten bodybuilders, sålt 3 340 doser under de senaste två åren med en omsättning på drygt en halv miljon euro.
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.