Vill vinna på service
Telefonlinjerna hos Flexnet i Centro Idea är glödheta. Folk ringer för att få mer information om företagets internetlösningar och kunderna drar flitigt i Flexnets kundservice.
“Våra kunder är frågvisa och förväntar sig hög service. Och det är helt okej för oss, för bra service är en av våra viktigaste konkurrensfördelar och vi gör allt för att vara bäst.” Orden kommer från bröderna Mathias och Andreas Svalenström. När du ringer till Flexnet är det en av de två bröderna som svarar. De har bägge arbetat med internetösningar under de senaste 10-12 åren varav de två senaste åren hos Flexnet.

 
”Vi tycker om vårt jobb, först och främst för att vi har glada kunder. Folk värdesätter att det är lätt att komma i kontakt med oss samt att de får hjälp oavsett om de vill ha information om våra produkter, behöver hjälp med ett problem eller om de vill optimera deras internet”, förklarar bröderna Svalenström. Det är också Mathias och Andreas som kommer ut till företagets nya kunder om det behövs hjälp med att installera nytt internet. Det är en ny service hos Flexnet. Och det är mycket som har hänt sedan Flexnets spännande start 2013.
”Tack vare nära samarbete med våra leverantörer har vi nu lyckats skapa ett utbud av produkter som erbjuder den flexibilitet som vi länge har velat arbeta med. Vi kan i dag erbjuda skräddarsydda lösningar till både semesterfirare och skandinaver som bor här antingen heltid eller bara några månader om året”, avslutar de två internetexperterna.
Hos Flexnet kostar en fiberoptisklösning med högsta hastighet och obegränsad förbrukning 69,95 euro i månaden och bindningstiden är bara 6 månader. Till semesterfiraren på ett kort besök i Spanien erbjuds mobilt internet för 40 euro för en vecka och 60 euro för två veckor. Är du här längre tid kan du däremot surfa och streama 90GB i månaden för bara 49,95 euro, och så är kontraktet helt utan bindningstid. Alla priser anges inklusive moms.
 
För mer information kontakta Flexnet i Centro Idea
Måndag till fredag kl. 10-17
Lördag kl. 12-14
Tel: 952 66 33 00
www.flexnet.es
Av Flexnet

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.