Ont i ryggen eller nattsvettningar – så kan du få hjälp

Ont i ryggen eller nattsvettningar – så kan du få hjälp

CareTakes har i Danmark mött stor framgång med sin försäljning av Holdnings t-shirts samt en kollektion med nattkläder till varma nätter. Med start i maj går det även att köpa CareTakes produkter i Spanien, hos v/Dansk HøreCenter.
Det kommer att vara möjligt att enligt avtal komma och prova produkterna och köpa dem, eller så kan man där hämta en order som beställt på hemsidan: www.caretakes.dk
 

Ont i ryggen? Prova en Holdnings t-shirt


Alla, oavsett ålder, kan uppleva problem med dålig rygg eller smärta i nacke, skuldror och svank. Med Holdnings t-shirten kan man få rätt stöd och kroppshållning och därmed minimera smärta i rygg, nacke, skuldror och svank. Holdings t-shirten designad så att den har en bra passform, och passar därmed olika kroppsformer. Den finns till både damer och herrar, med eller utan ärm, och så kan man välja mellan svart eller vit.
 

Nattkläder till varma nätter och nattsvettningar

CareTakes erbjuder unika nattkläder som hjälper mot värme och svettningar om natten. Många mår dåligt och sover dåligt om de har det för varm när de ska sova. Det kan t ex komma av att man äter medicin i samband med sjukdom, att man som kvinna kommer i övergångsåldern eller så är man bara varm om natten. CareTakes kollektion med nattkläder kan hjälpa mot både värme och nattsvettningar och samtidigt är dessa kläder både fina och mycket bekväma. Nattkläderna absorberar svetten och torkar snabbt så att man inte vaknar våt och kall. CareTakes nattkläder finns till både damer och herrar.

 

Öppet hus onsdag och torsdag, 23-24 maj, kl. 10-15


CareTakes slåt upp dörrarna onsdag och torsdag den 23-24 maj kl. 10-15. Under dessa två dagar är man välkommen förbi och prova produkterna. Platsen är Paseo Marítimo 5, Blok 2 – Parque Doña Sofia – 29640 Fuengirola – v/Dansk HøreCenter.
Kan du inte komma till Öppet Hus är du välkommen att ringa +34 951 239 004 och avtala annan tid.
 
Se mer på: Caretakes.dk
Av CareTakes

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.