Clinica Dental Noruega fortsätter att utöka sin personalstyrka.

Clinica Dental Noruega fortsätter att utöka sin personalstyrka.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Tandläkarkliniken Clinica Dental Noruega har funnits sedan år 2002 med ett centralt läge under Svenska Kyrkan i Tres Coronas, precis bakom Mercacentro i Fuengirola. Kliniken ligger mitt i centrum men med en fantastisk rofylld trädgård utanför fönstret.
 
Tandläkare Catharina Hvid-Hansen äger och driver kliniken som fortsätter att växa och som nu har tre tandläkare.
 
Sedan februari har kliniken fått utökning med Eva Söderberg. Eva har tidigare arbetat som distriktstandläkare i Luleå, Övertorneå samt Sundsvall. Hon har stor erfarenhet av barntandvård och är vidareutbildad som teamledare för större tandvårdsteam där hon jobbat som nischad i bland annat parodontologi med specialisttandvården.
Flytten till Spanien började med föräldraledighet och spanskstudier samt jobb i Norrbotten under barnens skollov. Efter att ha klarat spanskkraven för medlemskap i tandläkarsällskapet, Kollegiet i Málaga, jobbar hon nu på plats hos Clinica Dental Noruega, i Fuengirola, sedan februari.
 
I dag är de tre tandläkare, Catharina, Päivi och Eva. All personal talar något skandinaviskt språk, spanska och engelska, och några även finska, vilket ger en härligt internationell miljö på kliniken.
De behandlar alla typer av tandvårdsproblem och har också ett nära samarbete med en stor grupp av specialister vid behov, allt för patienternas bästa.
De har en stor tillströmning av nya patienter vilket ger Catharina och Päivi tillsammans med sköterskorna: Jessica, Elsa, Sofia, Kerstin och Sara, stor glädje att välkomna Eva.
www.clinicadentalnoruega.com – Tel. +34 952 47 68 80
Av Clinica Dental Noruega

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco