Jehovas Vittnen bygger tempel i Marbella · Málagas gastronomi rusar fram · Playmobil kommer till Rincón de la Victoria

Jehovas Vittnen bygger tempel i Marbella · Málagas gastronomi rusar fram · Playmobil kommer till Rincón de la Victoria

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Jehovas Vittnen bygger tempel i Marbella

Marbellas kommun har börjat med det administrativa arbetet så att Jehovas Vittnen ska kunna bygga ett nytt religiöst center samt ett tempel i Marbella. Kommunen är villig att ställa en tomt på 2 000 m2 till förfogande i området El Pinar, nära Río Real. Processen började redan i augusti men det är först nu som allmänheten fått information om projektet.
Marbellas borgmästare, Àngeles Muñoz, försäkrar att oppositionen länge varit informerade om planerna och att ingen uttryckt motstånd mot projektet.

 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 

Málagas gastronomi rusar fram

Málagas gastronomi blir allt mer populär – både bland konsumenterna och restaurangerna. En ny undersökning från Málagas Universitet visar att 60 procent av provinsens turister värderar gastronomin högt när de väljer resedestination. Samtidigt föredrar 93 procent av restaurangerna att servera lokala produkter som går under märket ”Sabor a Málaga”, detta på grund av produkternas höga kvalitet, trovärdigheten bakom projektet samt att kunderna är så nöjda med produkterna.
De mest efterfrågade produkterna är Málagavin och olivolja.
 
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Playmobil kommer till Rincón de la Victoria

Det finns tusentals lekplatser i Málagaprovinsen men bara en Playmobil-lekplats. Innan året är slut kommer den första lekplatsen med de kända barnfigurerna att invigas i Rincón de la Victoria. Playmobil-lekplatsen får en fin plats mitt i centrum på Plaza de la Constitución och blir 200 m2 stor.
Arbetet med bygget av lekplatsen är redan i full gång och kommunens borgmästare, Francisco Salado, garanterar att den nya lekplatsen ska vara färdig så att stadens barn kan leka i den under jullovet.
Under det gångna året har Rincón de la Victoria investerat totalt 430 000 euro i parker och lekplatser.

playmobil
 
 

{loadposition google_native}

 
 
 

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco