Marbellas borgmästare gav förstahjälpen · Polis dömd för trafikmord · VOX backas upp av gamla Franco-generaler

Marbellas borgmästare gav förstahjälpen · Polis dömd för trafikmord · VOX backas upp av gamla Franco-generaler

Marbellas borgmästare gav förstahjälpen

Àngeles Muñoz var först på plats vid en mindre trafikolycka på Marbellas huvudgata Avenida Ricardo Soriano under måndagseftermiddagen. Olyckan skedde när en motorcykel krockade med ett annat fordon. Marbellas borgmästare var i närheten och kunde snabbt vara på plats och hjälpa de skadade. Ángeles Muñoz är utbildad läkare och kunde tack vare det snabbt agera och ge förstahjälpen till dess att ambulans anlände till platsen.
Ángeles Muñoz kandiderar återigen till borgmästarposten för Partido Popular vid kommunvalet i maj.

 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Polis dömd för trafikmord

Det har tillslut satts punk för en av sommaren 2017 mest omtalade trafikolyckor. En utpekad tjänsteman från Guardia Civil har dömts till fyra års fängelse samt till att betala en ersättning på strax över 1 miljon euro till offren. Den nu dömda tjänstemannen var kraftigt berusad av både alkohol och kokain när han körde på motorvägen A-7 i 149 km/tim. I höjd med Torremolinos körde han in i ett annat fordon som i sin tur körde in i en taxi vars förare förlorade kontrollen över sin bil och orsakade en stor trafikolycka som resulterade i att tre personer dog. Hastighetsbegränsningen på A-7 är på de flesta sträckor 120 km/tim men just där olyckan inträffade är hastigheten begränsad till 100 km/tim.
Det är för stunden osäkert om den dömde Guardia Civil-tjänstemannen kommer att överklaga domen.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

VOX backas upp av gamla Franco-generaler

Det nya partiet inom spansk politik slutar inte att skapa rubriker. Som senaste händelse att uppmärksammas har fyra före detta generaler från Francos styre anmält sig till partiet.
VOX är i full gång med att organisera sig som ett nationellt parti med representation i alla större valkretsar. Partiet fick sitt genombrott vid regionalvalet i Andalusien i december 2018 och ser nu ut att kunna plocka 5-6 procent av rösterna vid parlamentsvalet den 28 april. Partiet arbetar nu för fullt för att bli representerat i samtliga kommuner till kommunalvalet den 26 maj.
 
 
 
{loadposition google_native}

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.