Ny skandinavisk spahandlare på Costa del Sol – NordKap Living i Las Lagunas, Mijas

Ny skandinavisk spahandlare på Costa del Sol - NordKap Living i Las Lagunas, Mijas

I februari öppnade NordKap Living deras stora utställningsbutik i Las Lagunas, Mijas. Hit kan du gå och låta dig frestas i den inspirerande och fina butiken, där du hittar allt till badrummet i dansk design och stil, samt lyxiga produkter som bastu, spa och simspa. 

Butiken har många fina duschlösningar, fristående badkar, minimala möbler och fina armaturer.

Bland lyxprodukterna för utomhusbruk hittas utomhusspan i alla storlekar, även till mindre altaner. Samt simspa med motströmsanläggning, i vilken man kan simma i ändlösa banor, samt bastu och infraröda kabiner, som lindrar muskel- och ledsmärtor.

Allt är naturligtvis i bra skandinavisk kvalitet och dansk design. Besök butiken och låt dig inspireras till ett simspa, ett fristående badkar, utomhusspa, en duschkabin eller kanske behöver du bara några nya möbler till badrummet.

NordKap Living väntar på att få hjälpa dig.

NordKap Living hälsar dig välkommen till deras stora showroom.

Öppningsfesten har varit i full gång hela februari men du kan naturligtvis ta vägen förbi butiken och höra efter vilka speciella öppningserbjudanden de har.

OBS! Du får tre års garanti på alla köp.

Måndag – fredag kl. 10 – 18, lördag kl. 10 – 14, söndag stängt

Nordkap Living – C/Verónica 13, 29651 Mijas, tel. +34 683 427 904 – info@nordkapliving.es – www.nordkapliving.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.