Fru Flytts efterträdare – när dina saker ska flyttas tryggt och säkert

Fru Flytts efterträdare - när dina saker ska flyttas tryggt och säkert

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Letar du efter flyttfirman som gör det lilla extra – utan att det kostar extra – ja, då har du kommit helt rätt!

Flyttar till Spanien är Fru Flytts huvudområde och du kan tryggt låta dem ta hand om dina saker. Fru Flytt tar helt och fullt ansvar för att din flytt utförs på ett tryggt sätt. Utöver tryggheten besparar de dig en hel del huvudvärk – de tar sig an planering, packning, transport, tulldeklaration samt till och med eventuell förvaring.

Det är deras högkvalificerade personal som tar hand om ditt flyttgods. 

Fru Flytts efterträdare hedrar henne genom att behandla dina ägodelar med respekt och försiktighet. Med mer än 25 års erfarenhet vet de hur man gör detta. De vill att du ska känna dig trygg när du – för en kortare period – överlåter ditt bohag till dem.

Upp till två gånger i månaden kör de från Norge och Sverige, genom Tyskland och Frankrike, fram till södra Spanien. Har du behov av flytt till eller från andra länder i Europa är du välkommen att höra av dig. De kan med stor sannolikhet hjälpa dig med det också. 

Fru Flytts efterträdare är en liten flyttfirma som har möjlighet att verkligen ge personlig service. Låter du dem ta hand om din flytt ger du dig själv lugn och ro till att koncentrera dig på allt det andra som hör ihop med flytt till ett annat land. Som kund hos Fru Flytts efterträdare får du en personlig kontaktperson som du kan kontakta med alla frågor som kan uppstå i samband med flytt.

Hos Fru Flytts efterträdare tar de hand om dina saker!

(+34) 693 804 500 ● (+34) 965 069 827 ● post@fruflytt.com ● www.fruflytt.com

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco