Köp julens delikatesser hos Aptito

Köp julens delikatesser hos Aptito

Nu när det blir att duka upp till jul med alla smaker som hör julen till ska du bege dig till Costa del Sols nya skandinaviska matbutik Aptito i Los Boliches (Fuengirola)! Här hälsar de två butiksinnehavarna, systrarna Joline och Idde, dig glatt välkommen till butikens första jul, och det breda sortimentet har fyllts på extra med mängder av julvaror.

”Hos oss hittar du allt du behöver till julbordet för att din jul ska kännas som hemma, och mer där till!” säger systrarna och fortsätter: ”Vi har naturligtvis alla de vanliga julvarorna som olika sillsorter, julskinka, vörtbröd, julmust, tomteskum, pepparkakor, pepparkaksdeg och pepparkakshus, glögg (starkvin-, vin- och alkoholfri glögg samt årets special 23 från Blossa), chokladaskar för alla smaker, julostar, lussekatter, mandelmassa, nougat m.m. Dessutom har vi nu äntligen en välfylld delikatessdisk med gravad, kall- och varmrökt lax, hovmästarsås, köttbullar, griljerad julskinka (du kan köpa både hel och halv julskinka samt i skivor), nubbesallad, skagenröra, inlagd- och senapsill, Janssons frestelse och rödbetssallad – det mesta av detta enligt våra egna recept, och inte att förglömma att vi också har lyxiga Kalix löjrom, som dessutom passar utmärkt till att lyxa till nyårsmenyn!”

Så firar du julen på Costa del Sol och önskar svenska smaker råder det ingen tvekan – du hittar det hos Aptito! Blir du dessutom Aptito-medlem (gratis) får du 5 procent rabatt på alla dina köp!

Aptito Scandinavian Supermarket, Calle Pulpo 1 i Los Boliches (Fuengirola), tel. +34 646 718 950

Öppettider:

Vardagar kl. 10–21, lördagar kl. 10-16 och söndagar kl. 10-14.

Öppettider under jul och nyår:

Julafton kl. 10–13, juldagen STÄNGT, annandag jul kl. 10–16.

Mellandagarna vanliga öppettider .

Nyårsafton kl. 10–13.

Nyårsdagen STÄNGT.

Följ Aptito på Facebook och Instagram: @aptitosupermarket

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.