KVIK har öppnat en ny, snygg köksbutik i Fuengirola

KVIK har öppnat en ny, snygg köksbutik i Fuengirola

Nu kan Kvik även erbjuda danska designkök, badrum och garderober i sin nyöppnade butik i Fuengirola.

Det har varit mycket att göra senaste månaderna för Søren Skifter Christensen och hans trevliga personal. Det är inte långt från tanke till handling, och effektivitet är onekligen det som är kännetecknande för Søren, hans team och Kvik. Den 2 november slog de upp dörrarna och hälsade kunderna välkomna till deras andra butik på Costa del Sol, som nu har öppnat i Fuengirola.

Deras första Kvik-butik på kusten, den i Marbella, öppnade förra året, och nu har turen kommit till Fuengirola. Detta betyder att det i Spanien nu finns totalt tolv Kvik-butiker, och dessa ligger i Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao, Marbella och nu alltså även i Fuengirola.

Den danska multinationella köksspecialisten Kvik, som specialiserat sig på design och tillverkning av kök, badrum och garderober, kan med sina butiker i Marbella och Fuengirola, nu erbjuda ett stort utbud med högkvalitativ dansk design till överraskande låga priser.

Kvik erbjuder även både personliga designmöten i butikerna samt videosamtal. ”Det är perfekt för alla de utländska kunder som vi betjänar, som på detta sätt kan designa sitt drömkök från t ex Sverige”, säger Søren Skifter Christensen. Kunderna kan själva välja när, hur och var det är bäst för dem att träffa sin Kvik-rådgivare genom att boka tid på: www.kvik.es.

Kvik i Fuengirola hittar du på Ctra. de Mijas 22, bara ett stenkast från rondellen vid Lidl, tel. 951 96 67 99, eller besök Kvik i Marbella på Avenida Ricardo Soriano 59, tel. 951 51 92 20.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.