SpanienProffsen.com – gör det enklare och tryggare att leva och bo i Spanien

SpanienProffsen.com – gör det enklare och tryggare att leva och bo i Spanien

SpanienProffsen.com är din svenska digitala guide om Spanien och en uppdatering av boken Drömmen om att leva & bo i Spanien. Den erbjuder ett helt nytt koncept med fokus på två saker: ett komplett företagsregister över alla skandinaviska företag på Costa del Sol samt aktuell information och artiklar om hur det är att leva och bo i Spanien. Detta är en portal som alla med intresse för Spanien har glädje och nytta av, oavsett om du funderar på att köpa eller har köpt bostad i Spanien, besöker Costa del Sol som turisteller om du bara är allmänt intresserad av Spanien och vill veta mer om landet.

SpanienProffsen.com erbjuder en komplett lista över nästan 400 företag inom 75 olika branscher på Costa del Sol där man kan prata sitt eget språk, vilket är en trygghet i ett främmande land. Oavsett vilken yrkesgrupp eller bransch du letar efter så hittar du den genom SpanienProffsen.com.

Portalen ger även sakkunnig information och artiklar om att leva och bo i Spanien inom olika områden, t ex: Köp av bostad, Arbeta i Spanien, Pensionera sig i Spanien, Skatteregler i Sverige vid utflyttning, Skattesystemet i Spanien, Spansk juridik, Sjukvård, Hypotekslån, Bil och körkort, Skolgång och studier, Försäkringar och mycket mer.  

Bakom SpanienProffsen.com står Sven F. Källström och Reine Johansson, som båda driver egna företag på Costa del Sol sedan många år. Sven har bott 35 år i landet och skrivit sex böcker om Spanien, varav den senaste Drömmen om att leva & bo i Spanien utkom 2018. Reine är webbutvecklare och har utvecklat portalen med tidsmässig design av högsta kvalitet och är full av idéer för vidareutveckling av sajten.

För mer information kontakta Sven F. Källström på +34 609 150 999 eller sven@spanienproffsen.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.