Studio Primero, populär salong på ny adress

Studio Primero, populär salong på ny adress

När Studio Primero slog upp sina dörrar för lite mer än 9 år sedan, tog det inte lång tid innan många svenskar fick upp ögonen för den finska hårsalongen, och valde den till sin favoritsalong. Den trendmedvetna frisörsalongen erbjuder allt från toppningar till traditionella liksom moderna frisyrer och så gör de även uppsättningar till bröllop och fest. Gällande herrar erbjuds förutom klippning med maskin även Point Cut-klippning med sax. För barn finns det föreberett med tv och videofilmer, så salongen passar alla.

Efter ett besök hos Studio Primero står det helt klart att salongens ägare, Seija Montsia, är expert på skandinaviskt hår, vilket hennes många svenska och skandinaviska kunder kan intyga. Dessutom arbetas det med de bästa allergivänliga produkterna såsom schampo, balsam, styling- och färgprodukter (även växtfärger) från varumärken som Sim Sensitive, Zenz Organic Products och Elumen. Sistnämnda är oxidationsfria hårfärger utan varken PPD, ammoniak eller ammoniaklukt.

Salongen har även ansiktsvård och fotvård.

Seija Montsia, som förutom finska, spanska och engelska också talar svenska, hälsar både trogna och nya kunder välkomna till Studio Primero, som nu ligger på ny adress. Salongen ligger mycket centralt i Los Boliches, vägg i vägg med den välkända hälsokostbutiken Annis Vitalshop och bara ett stenkast från Los Boliches saluhall.

Studio Primero 

Avda. de los Boliches 103, Los Boliches (Fuengirola) 

+34 626 957 335 / www.studioprimero.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.