Regionalval i Katalonien: Separatistpartierna förlorar mark

Mycket tyder på att den katalanska självständighetsdebatten kommer att få ett helt annat ljud i skällan i framtiden. Vid söndagens regionval i Katalonien förlorade nämligen de fyra nationalistiska partierna avgörande mark. Det gäller i första hand det vänsterorienterade självständighetspartiet ERC,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nya svarttaxibilar på flygplatsen

Från taxiförarna varnas det nu för att svarttaxiförarna är tillbaka på Málagas flygplats. Föreningen för oberoende taxichaufförer (Aumat) utgår från att mellan 30 och 40 pirattaxibilar nu kör regelbundet från flygplatsen. ”De söker efter resenärerna på sträckan från ankomsthallen till… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málagas dagliga trafikköer är en mardröm

Ökad befolkning i förorterna, otillräcklig infrastruktur och svag kollektivtrafik är huvudorsakerna bakom de oändliga dagliga trafikköerna i Málaga stad. Alla som sätter sig i sin bil för att köra till jobbet vet vilken mardröm som väntar dem i trafiken under… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Man köper Tesla för 120 000 euro efter bankrån

När han hörde någon ropa ”polis” försökte han gömma sig i vardagsrummet i lyxvillan där han bodde i Mijas. Med två Ferrarier till salu och två Audi- och två Tesla-bilar i sin ägo trodde den åtalade att några andra kriminella… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fortsatta riktigt höga pollenhalter

Att våren är svår för allergiker har vi skrivit om, men nu kommer nya varningar från experterna. Prognosen för denna vecka och nästa visar nämligen rött (höga nivåer) då det just nu ses en explosion av oliv- och gräspollen i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Aktuell kommentar: Är Yolanda okej?

Det är trevligt att se en politiker dra på sig riktiga arbetskläder. Det är inte alltid en syn som man kan ta för givet. Men tittar man på Spaniens arbetsmarknadsminister Yolanda Díaz ser man en politiker som verkligen har klätt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Europas längsta hängbro

I Portugals nordöstra del hittas geoparken Arouca, som verkligen är värd ett besök. Där finns nämligen flera intressanta platser som både har geologiskt, naturmässigt, historiskt, kulturellt och arkeologiskt värde. Här kan man lätt spendera fyra dagar men vi hade tyvärr… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

På andra sidan… Är läroplanen något värd?

Det är sommar och det är examenstider för miljontals unga i hela Europa. Dessa hoppfulla unga människor examineras i stort sett inom samma ämnen – överallt. Det är inget fel med det. Det är bara det att det finns stora… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Bäst före?

Rent allmänt kastar vi alldeles för mycket mat. I Spanien kastar man hela 169 kg mat per person varje år, enligt de senaste tillgängliga mätningarna gjorda av Lantbruk-, fiske- och livsmedelsdepartementet. Mycket beror på att frukt och grönt blir dåligt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Sabor a Málaga – Saffransdoftande Málaga

Jag befinner mig i ett anonymt industriområde i Alhaurín de la Torre. Det står inga namn på dörrarna så jag måste ringa för att bli hämtad där jag står vid en korsning. Inte heller går det att se i vilken… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.