Feel good look good

Dela

… är resultatet på Elsebeth Nybroe-Nielsens sökan efter sin riktigt stora passion, efter en imponerande karriär inom finans och företagarvärlden i Danmark. Vägen har gått via London, där hon utbildade sig till näringsexpert och genom sitt egna företag gav hon engelsmännen råd om kost och livsstil. Elsebeths företag i Marbella, ENN Care, fyller nu ett år.

”När jag sa hej då till mitt arbete inom näringslivet kände jag att min hälsa och mitt utseende hade lidit under pressen som arbetet inneburit och livsstilen som hörde därtill. Efterhand som jag börjande praktisera mina nya kunskaper inom näringslära var resultaten uppenbara – och i samband med att jag flyttade hit till Costa del Sol, utvecklade jag min utbildning med Stanley Rosenbergs fantastiska ansiktslyftsteknik. Det är en teknik som består av lätta tryck som stimulerar hudens bindväv och muskler. Massagen har inte bara en fysisk effekt på rynkor och ärr utan även psykiskt, i form av ökat välbefinnande och kontakt med känslorna. Så ja, ’Feel good – look good’ är en ganska exakt beskrivning av vad jag erbjuder mina kunder”, säger Elsebeth, som har sin klinik i klubbhuset på Marbella Golf & Country Club precis vid Hospital Costa del Sol.

Inom loppet av sitt första år i Marbella har ENN Care blivit mycket populär hos en väldigt bred kundgrupp – gällande olika nationaliteter, men även fördelat mellan olika åldersgrupper (17-80 år – både kvinnor och män).
”Jag har uppnått mycket signifikanta resultat på bl.a. aknehud hos både tonåringar och vuxna, samt reducering av rynkor. Kombinationen av massagetekniken och Ringanas 100 % naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter har visat sig vara fantastisk. Människor med stora påsar eller mörka ringar under ögonen, eller ’ankrumpemun’(rynkor kring munnen), har också upplevt stora förbättringar”.
Ringana är en österrikisk kosmetikaserie bestående av både ansikts-, kropps- och hårvårdsprodukter samt power shots och teer. Ringana består av 100 % färska, 100 % naturliga och ekologiska ingredienser av hög kvalitet och effektivitet. Naturen levererar samtliga ingredienser, så produkterna innehåller inga tillsatser, konserveringsmedel eller mineraloljor. Ringana kombinerar 1 000 år gammal kunskap från traditionell kinesisk medicin samt ayurveda med den senaste teknologin inom produktionen. Som en bonus kommer produkterna i en snyggt designad förpackning och så är priset rimligt.


Sylvia före/Sylvia efter sex behandlingar hos ENN Care.

En av Elsebeths kunder är Sylvia Ormerod, 74 år. Vi låter henne själv berätta om sin upplevelse hos ENN Care:
”Hela livet har jag varit välsignad med ett utseende som gjort mig minst tio år yngre än min biologiska ålder. Men efter en period av mycket stress, med bl.a. allvarlig sjukdom inom min närmaste familj, började åldern göra sig påmind. Varje gång jag såg mig själv i spegeln tyckte jag mindre och mindre om personen jag såg. Speciellt uppmärksammade jag att jag började få djupa rynkor kring munnen – någonting som naturligtvis också beror på att jag röker. Som 74-åring är det kanske vad jag ska förvänta mig, men det innebär ju inte att jag vill acceptera det. Jag hade faktiskt lovat mig själv en ansiktslyftning som 40-åring, men det hade jag aldrig råd till. Så när jag fick höra talas om ENN Cares naturliga ansiktslyftningsteknik fann jag det jag sökte.
Bara att ta vägen upp till ENN Care på Marbella Golf & Country Club sätter prägeln för hela upplevelsen; vackert och fridfullt. Därtill är Elsebeth Nybroe-Nielsen en riktig energiknippe, vilket jag faller för.
Hon börjar sessionen med en förklaring kring detta unika koncept, med vilket det arbetas utan kirurgi, kemikalier och maskiner. Programmet består av sex behandlingar, en timme vardera, under loppet av sex veckor. Själva behandlingen börjar med en analys av huden och den underliggande väven. Därefter arbetas det med ansiktets muskler, halsen, axlarna och skalpen. Den naturliga ansiktslyftningstekniken minskar ålderstecken, men kan även mjuka upp hårda eller trötta ansiktsuttryck hos yngre människor. Vidare påverkar tekniken hudens lyster, minskar ärr och minskar spänningshuvudvärk samt problem med bihålorna.


Sylvia före/Sylvia efter sex behandlingar hos ENN Care.

Elsebeth frågar mig vad jag är speciellt missnöjd med, då det hjälper henne att fokusera på de rätta ställena. Sedan utvärderar hon min kroppshållning och börjar arbeta med mina skuldror och dekolletage. Hon arbetar i tystnad och en härlig musik fyller rummet. Det hjälper mig som kund att slappna av och Elsebeth får genom avslappningen möjlighet att hitta spänningarna som ska lösas upp. Ren lycka!

Efteråt lägger jag mig på massagebänken och fokus riktas mot mitt ansikte, mina öron och till och med in i min mun – för att lätta käkspänningar. Det är en helt unik upplevelse.

Efter min första behandling rekommenderar Elsebeth mig att byta ut alla raffinerade livsmedlen mot ekologisk råkost för att öka intaget av naturliga antioxidanter som kompensation för rökningens negativa effekt på min hälsa och mitt utseende. Hon råder mig även att använda Ringanas naturliga hudvårdsserie, vars produkter Elsebeth väljer ut så att de passar min hy och min livsstil. Dessutom säger hon att jag ska dricka massor av vatten. Grrr… jag hatar vatten.

Hur yttrade sig resultatet till slut? Se bilderna och döm själva! Jag fick sex behandlingar inom loppet av två veckor. Redan efter den första behandlingen fick min hy mer lyster, efter den tredje började rynkorna minska runtomkring munnen och efter den sjätte… vilken förändring! Rynkorna har reducerats i hela mitt ansikte och påsarna under ögonen har blivit betydligt mindre. Faktiskt ser det ut som om hela mitt ansikte har fått ett lyft. Om detta är resultatet efter endast två veckor, hur ser det då ut efter fyra?(den tid det tar för huden att regenerera). Till på köpet har jag också fått en massa ny energi.

När jag nu tittar mig i spegeln glädjer jag mig över att se kvinnan som ler tillbaka”, berättar Sylvia Ormerod.

Erbjudande:
sex behandlingar, förskottsbetalning: 375 euro
(normalpris: 80 euro per behandling).

Kom och testa produkterna – ring och boka tid!

Av Enn Care

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.