Shoptalk februari 2016
st unioptica
Optiker Claus Bentkjær tillsammans med Mr. Blue.
 
Välkommen till Mr. Blue!
För de trendmedvetna har det länge varit ett ”måste” att gravera in namnet på sin iPad eller iPhone – eller få det graverat på skjortan. Nu kan det även göras på glasögonglas! Hos UniOptika har man nämligen investerat i det senaste inom inslipning av glasögonglas. Maskinen heter Mr. Blue och är den första som kan gravera in kundens initialer i själva glasögonglaset.
Mr. Blue analyserar både bågar och glas innan slipningen, så att även de mest böjda glasen inte kommer att se ut som ”flaskbottnar” i kundernas nya glasögon.
Resultatet är ett perfekt anpassat glasögonglas med den ultimata personliga prägeln.
Titta in till UniOptica.
Tel: 952 199 254. www.unioptica.com
 
st rinconrent
Tjäna pengar på din bostad
Om du har den rätta bostaden och arbetar med rätt folk kan du tjäna mycket på att hyra ur din bostad, oavsett om det handlar om kortare eller längre perioder av året.
”Och det är inte svårt eller besvärligt, för vi ordnar med allt det praktiska både före, under och efter hyresperioden”, garanterar Michael Kolodnicki och Juan Hansen från Rincón Rent.
Det danska paret startade deras uthyrningsföretag 2006 och sedan dess har det blivit deras hjärtebarn.
”Vi har i dag 120 fina bostäder som i stort sett är helt uthyrda under de perioder som ägarna önskar. Därför känner vi nu att vi är redo att bredda vår portfölj”, berättar Joan, medan Michael förklarar att 90 procent av deras kunder är skandinaver. ”Våra hyresgäster vill ha snygga, skandinaviskinspirerade bostäder mellan Málaga och Marbella. Om du har det kan vi marknadsföra och optimera din förtjänst av uthyrningen.”
Rincón Rent lägger stora resurser på marknadsföringen, lägger värde på de små detaljerna och är 100 procent dedikerade åt sitt arbete.
”Det ska vara lätt för bostadsägaren att samarbeta med oss. Vi färdigställer och städar bostaden före och efter hyresperioden och skulle en kran droppa eller tv:n inte fungera, så fixar vi det”, lovar det danska paret, som i dag har åtta anställda, som gör allt för att göra livet lätt för både hyresgäster och bostadsägaren. ”Ofta är bostadsägaren inte i landet överhuvudtaget när bostaden hyrs ut. Därför tar vi hand om allt rörande uthyrningen”, avslutar Michael och Joan, som gärna träffas för ett icke-bindande samtal och din bostads uthyrningspotential.
Kontakt: +34 607 377 499 / info@rinconrent.com / www.rinconrent.dk
 
st boconcept
BoConcept presenterar sina designikoner

När är ”bra” bra? Vad är en ikon? Vad gör någonting till det bästa av sitt slag? När övergår en möbel från att vara vardaglig till att vara någonting alldeles speciellt?
Det sker när kräsna köpare, med ett nästan oändligt utbud av valmöjligheter, ger deras erkännande – som de har gjort till BoConcepts Designikoner. Dessa produkter – inklusive stolarna Adelaide och Imola, soffan Mezzo, bordet Milano och skrivbordet Cupertino – är perfekta exempel på BoConcepts hängivenhet för design, kvalitet och funktion genom årtionden. De är globala storsäljare, framgångsrikt marknadstestade, de har dokumenterad historia i det moderna hemmet, och de är mer än bara bra design – de är BoConcepts eleganta Designikoner.
BoConcepts Designikon nr. 3 – soffan Mezzo – gör vardagsrummet sakfullt och blir en central del i ditt hem. Med välarbetade stilrena linjerna och fina detaljer som är kännetecknande för Mezzo tas elegansen till en ny nivå. Denna soffa är både modern och inbjudande, och kan anpassas helt efter dina önskemål, så att du kan ge den din egen touch. Mezzons funktion är utarbetad för att möta dina behov. Den har unika justerbara ryggdynor så att du kan sitta eller vila dig beroende på humör och sittdynorna är lika fina som de är bekväma. Och tack vare att den är helt ombyggbar kan du anpassa den efter ditt hem.
Mezzo är den fulländade fusionen mellan form och funktion.
BoConcept på Ctra. De Mijas km. 3,5 – www.boconcept.es. Tel. +34 951 242 092
 
st helse
Ta vara på din hälsa
Föreställer vi vår kropp som ett akvarium, är det vi själva som är herre över vad vi stoppar i det.
Vad matar vi egentligen våra celler med? Vad är det som vi äter och dricker?
Detta är kosten, sedan är det upp till kroppen att ta upp näringen, förbränna och utnyttja näringsämnena och göra sig av med slaggämnena. Här kommer den lättaste biokemin in i bilden. Hur kan det komma sig att vi kan äta samma mat men att en del går upp i vikt av att bara ”titta” på gräddbakelser medan andra kan äta vad de vill? Här finns det många faktorer som spelar roll, bland annat ämnesomsättningen, inflammationsnivån, stress – både fysisk och psykisk, samt vad vi tänker och känner.
I en föreläsning med namnet ”Ta vara på din hälsa” kommer Dr. Pernille Knudtzon och Vitafakta Teamet från Vitafakta Health Clinic ta upp hälsofrämjande ämnen. Är du redo att boosta din hälsa med enkla, lätta transformerande handlingar?
Första föredraget hålls den 16 februari kl. 16-18 i Centro Sanum: Inflammation och Oxidativ Stress.
Inflammation är många gånger koppens rop på hjälp. Ta reda på vad som behövs för att reducera inflammationen. Ju mer inflammation desto ”surare” blir vi, och vice versa – och våra celler utsätts för oxidativ stress. Vi rostar sönder om vi inte får antioxidanter, som skyddar oss mot angrepp från fria radikaler. Det är dags att ta hand om din kropp.
Dr. Pernille Knudtzon och Vitafakta Teamet från Vitafakta Health Clinic bjuder även in till föreläsningsserien ”Ta hand om din hälsa”.
De första två av sju steg till att optimera hälsan:
29 mars är det: Hydratisering, vatten, syre-bas balans, pH och salt.
19 april är det: Det gröna, andas!
Anmäl dig till föreläsningarna på tel. 678 253 510 eller e-mail: vitafakta@gmail.com
 
st tandlaeger
Clínica Dental Sueca i Fuengirola blir Clínica NorDental
Den norska tandläkaren Bjørn Abraham-Nilsen tar över Clínica Dental Sueca i Los Boliches.
Den förre ägaren till Clínica Dental Sueca, Gogo Celic, återvänder till Sverige, där det väntar nya projekt. Han har haft några fantastiska år på kusten och tackar sina patienter för ett bra samarbete. Men det är av privata skäl som han nu flyttar tillbaka till Göteborg. Ironiskt nog är det samma stad vari Bjørn och Gogo lärde känna varandra från början, då de var kollegor under tandläkarstudierna. Därför har det också varit naturligt för Gogo att fråga Bjørn om han ville överta kliniken och ansvaret för hans patienter.
Bjørn Abraham Nilsen har lång erfarenhet som tandläkare på Costa del Sol och driver i dag, tillsammans med sin fru, läkare Beate Abraham-Nilsen, tandläkarklinikerna NorDental i Elviria och Alhaurín el Grande. De har även läkarkliniken Clinica NorMed i Elviria.
 
”Kliniken som vi nu övertar har lång tradition på kusten och många tillhörande patienter, majoriteten svenskar och norrmän, och det passar ju mycket bra då jag tidigare har jobbat i båda länderna”, säger Bjørn. Med sig har han också den danska tandläkaren Tonny Nielsen. Med Tonny är det således även ett bra val för danskarna i området.
Bjørn fortsätter: ”Vi är också glada över att klinikens trevliga och duktiga tannhygienist Gina Bengtson fortsätter att arbeta med oss, då hon ju känner kliniken och patienterna riktigt bra.”
Kliniken kommer att byta namn till Clínica NorDental Fuengirola och det kommer att göras några mindre moderniseringar, men utöver det blir det inga stora förändringar för de patienter som känner kliniken.
”Vi vill ta vara på och fortsätta klinikens långa tradition med att ge skandinaver tandvård med hög kvalitet”, säger Bjørn.
Både Tonny Nielsen och Bjørn Abraham Nilsen har lång erfarenhet inom allmäntandvård, implantologi och estetisk tandvård. Det kommer även att komma erbjudanden med specialistbehandling gällande tandreglering.
Nya och befintliga patienter hälsas välkomna!
Adress: C/Lope de Vega 2, 1°, Los Boliches. Fuengirola, Tel. 952 583 595, E-mail: fuengirola@clinicanordental.com, www.clinicanordental.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.