Sammanfattning av de 7 stegen

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
7trin
 

Efter många år med förebyggande medicin tillåter jag mig att tillskriva den känslomässiga balansen som den mest avgörande hälsofaktorn. Vi måste börja någonstand och ofta ä det genom att återupprätta syra-basbalansen i kroppen genom kost, dryck, salt, motion, grönt, andning, oljor, hälsosam sömn m.m. Och så snabbt som möjligt kommer vi in på stressfaktorer och sådant som stjäl vårt humör. Oavsett om det är fysiska, mentala eller känslomässiga blockeringar kommer det att leda till försurning, inflammation och sjukdom. Det handlar om att uppfatta kroppens rop på hjälp, acceptera, erkänna och släppa det.
En av de bästa böckerna som handlar om detta är Anita Moorjanis ”Att dö för att leva”. Hon berättar om sin resa från cancer till nära döden-upplevelse och till läkande. Det är hennes berättelse om vad som ledde till hennes cancer, om vad som befriade henne från hennes fängelse i kroppen och som botade henne, förklarar hon.
Neurokirurgen Dr. Eben Alexander har genomgått en liknande resa, som han beskriver i sin bok ”Till Himlen och tillbaka”. Bara för att nämna två av många intressanta böcker om detta ämne.

Detta är en uppmaning till att kontrollera ditt akvarium. Kom ihåg att det är vad du dricker, äter, tänker och känner som är avgörande för din hälsa. Gör ditt liv till en hälsosam resa, experimentera, njut av det och dela med dig av dina erfarenheter.
Läs om de 7 stegen, eller läs artiklarna igen på: www.ensueco.com
Lycka till!

Dr. Pernille Knudtzon, Vitafakta Health Clinic
Tel. +34 678 25 35 10, vitafakta@vitafakta.es, www.vitafakta.es

Av Dr. Pernille Knudtzon, Vitafakta Health Clinic

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco