Vittsjö Åkeri – trygga transporter mellan Sverige och Spanien

Vittsjö Åkeri – trygga transporter mellan Sverige och Spanien

Att Spanien och speciellt Costa del Sol är populärt bland svenskar som flyttar till solen råder det ingen tvekan om och svenskar i Spanien utgör underlag till en mängd olika företag. Ett av dessa är transportfirman Vittsjö Åkeri AB.
”När vi började för 25 år sedan transporterade vi mest styckegods och möbler men med åren har trafiken mellan Sverige och Spanien ökat. I dag är en av våra stora nischer svenska livsmedel som transporteras tempererat från svenska grossister, ner till butiker på Mallorca, Costa Blanca och Costa del Sol”, berättar Torbjörn Bergström, som är andra generationen åkare hos Vittsjö Åkeri, och han tillägger: ”Vi tar även emot livsmedel från Finland, som skickas till Sverige, för vidare snabb transport till Costa del Sol med oss.”

 
Vittsjö Åkeris samtliga transporter utförs under gällande regler i CMR-konventionen och är försäkrade enligt CMR. På alla privattransporter som de utför ingår Trygg Hansas försäkring för bohagslytt. Önskar man extra försäkring hjälper Vittsjö Åkeri till med att ordna det.
 
”Att skicka gods med ett åkeri innebär att kunden ger åkeriet ett mycket stort ansvar, vilket vi tar på fullaste allvar. Vår kompetens är hög och vi har lång erfarenhet. Transporter som av många anses svåra tillhör vardagen för oss. Vi har bland annat stor vana av expresstransporter, tempererade transporter och möbeltransporter”, berättar Torbjörn.
 
Han konstaterar även att de på Vittsjö Åkeri tydligt märker svenskars intresse av att flytta till Spanien och han försäkrar att Vittsjö Åkeri möter sina kunders behov av säker och punktlig flytt.
”En viktig del i vår service är att vi redan vid bokning lämnar besked om när flyttgodset anländer kundens nya boende. Detta tack vare att vi trafikerar Costa del Sol varje vecka med de fasta linjebilarna, en kontinuitet som vi är ensamma om. På så sätt kan kunden tryggt och enkelt planera att själv finnas på plats under leveransdagen”, säger Torbjörn.
 
Vittsjö Åkeri är sedan 1993 medlemmar i Sveriges Åkeriförbund och deltar i projektet ”Fair Transport” där åkeriförbundet lyfter fram och uppmärksammar sunda transporter från ansvarsfulla åkerier – åkerier som kör trafiksäkert, tänker klimatsmart och erbjuder goda arbetsförhållanden.
 
För mer information och kontakt, besök Vittsjö Åkeris nya, lättnavigerade webbplats: www.vittsjoakeri.se
Av Vittsjö Åkeris

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.