Muebles Piramides firar 20-årsjubileum

Muebles Piramides firar 20-årsjubileum

Möbelbutiken vars fullständiga namn är Muebles Piramides Puerto, ligger öster om Málaga precis vid hamnen i Caleta de Vélez. Här är det högt till tak men servicen når ännu högre. Och det är just den goda servicen som sägs vara orsaken till att succén fortsätter även efter 20 år.
Sloganen är passande ”danska möbler – spanska priser” och under två decennier har butiken hjälpt skandinaver, spanjorer och alla andra nationaliteter på kusten med att inreda vardagsrum, barnrum, kontor och annat.
 
Ägaren Per Stridh berättar: ”Jag började arbeta i butiken 2012 och det talades redan från början om att jag kanske kunde överta butiken en dag. Och 2017 slogs det slag i saken och jag övertog butiken efter den tidigare ägaren. Den oöverträffade servicen bidrar till att hålla oss igång.
 
De flesta kunder är vana vid att man betalar för leverans eller att leverans bara sker fram till trottoaren. Hos Muebles Piramides både levererar och monterar vi, och det ingår i priset, någonting som förvånar många kunder, men de upplever det som bra service. Dessutom hjälper vi alltid till med att få saker och ting att fungera. Det kan t ex vara om möblerna har fått en liten skada hemma hos kunden – om vi på något sätt kan hjälpa och säkra att köpupplevelsen förblir på topp så gör vi det. Det är vi ganska avslappnade kring. Servicen hos oss har alltid varit hög och därför upplever vi också att kunderna återkommer – för de hade en bra upplevelse för 10 år sedan, och så vill de använda oss igen när de ska förnya vardagsrummet eller om det bara ska köpas en ny möbel.”

Ännu fler muebles – nu även online

Nyligen har butiken genomgått en liten ombyggnation så nu finns det ännu mer plats för möblerna – 1 300 m2 för att vara exakt. Men det är inte bara fysiskt som butiken vuxit för även om de har 20 år i ryggen är Muebles Piramides medvetna om att de måste utveckla sig för att förbli en av de ledande möbelbutikerna för skandinaver på Costa del Sol.
”Vi försöker följa med i det teknologiska och arbetar även på en ny, uppdaterad hemsida där man kan beställa och köpa online. Våra kunder befinner sig mellan Salobreña och Marbella, och även om många föredrar att komma förbi butiken och prata med oss när de handlar är det också många som har lång väg till butiken. Därför arbetar vi just nu för fullt för att få upp vår nya webbutik”, berättar Per Stridh och tillägger att många kunder också befinner sig utanför landets gränser men har t ex en semesterbostad i området som de gärna vill möblera – vilket blir ännu lättare via webbshoppens nya funktioner.
 
Naturligtvis kvarhålls den höga servicen i butiken och hela teamet är redo att hälsa dig välkommen och hjälpa dig med dina inredningsbehov.
 
Besök butiken i hamnen i Caleta de Vélez (Avda. de Andalucía 187). Öppettider måndag till fredag kl. 10-20 (utan siesta) samt lördag kl. 10-14.
Besök hemsidan på: www.mueblespiramides.com
Facebook: @mueblespiramidespuerto/

20-årsjubileum den 10 oktober

Sätt ett kryss i kalendern redan nu för den 10 oktober då det händer någonting alldeles speciellt i Vélez-Málaga. Jazzbandet Sweepy Swing underhåller från lunchtid och den duktiga orkestern består av inte färre än åtta musiker och de kommer försöka att få taket att lyfta på den 1 300 m2 möbelbutiken. Det kommer även att finna både mat och dryck, så det kommer att finnas både vått och torrt till gommen, helt gratis. Bäst av allt under dagen är dock möjligheterna att göra ett bra möbelklipp på utvalda varor med minst 20 procents rabatt. Du kan också delta i lotteri med fina möbelpriser, om du köper för minst 100 euro under dagen. Förstapris är en fåtölj i skinn med fotpall, andrapris är ett trädgårdsbord med fyra stolar och tredjepris är ett snyggt set med huvudkuddar.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.