En Sueco lanserar ny webbplats – vad innebär det för dig som läsare?

En Sueco lanserar ny webbplats – vad innebär det för dig som läsare?

Martin Norrbom berättar:

Vi på redaktionen är mycket glada över att kunna presentera En Suecos alldeles nya webbplats! Riktigt många av våra läsare tycker mycket om vårt tryckta magasin varje månad men till dem som befinner sig i t ex Sverige och vill läsa En Sueco eller om man vill hålla sig uppdaterad kring nyheter, händelser och mycket mer så är webbplatsen ett viktigt redskap, vilket besökssiffrorna tydligt visar. 

”Våra läsare är intresserade av vad som händer på kusten och håller koll på när det t ex är invigning eller öppet hus med bra erbjudanden, eller när det hålls andra evenemang, utställningar m.m. Detta vill vi gärna ta hänsyn till genom att göra det möjligt för läsaren att söka på utflykter och händelser utefter valt lokalområde”, berättar Martin Norrbom.           

Mer aktuellt än någonsin 

Martin Norrbom fortsätter: ”Vi har redan en trogen skara följare på vår Facebooksida, liksom att flera tusen har anmält sig som mottagare av våra nyheter på e-mail, så att de får spanska nyheter på svenska två gånger i veckan. Med den nya webbplatsen vill vi också markera oss som en nyhetssida, där det kommer att uppdateras nyheter i realtid. Många av våra läsare förstår inte perfekt spanska men har behov av att följa med i det som händer i deras gästhemland eller i lokalområdet, samt i det som har betydelse för dem, och detta behov möter nu En Suecos nya webbplats, där de viktigaste spanska nyheter ges på svenska.”

Tydlig länk mellan företagare och läsare 

”En Sueco är ett magasin som drivs med annonsintäkter och våra annonsörer finns även på webbplatsen, dock utan att det stör användarvänligheten, istället kompletterar det läsupplevelsen. Vår uppgift är också, i hög grad, att vara en länk mellan läsarna och företagarna på Costa del Sol, och den nya webbplatsen ger företag, butiker och restauranger ännu bättre möjligheter att nå ut till läsarna, som också är intresserade av nya möjligheter, upplevelser och bra erbjudanden”, förklarar Martin Norrbom.

Förbättrad läsvänlighet 

”Den nya webbplatsen tar även hänsyn till alla de läsare som besöker webbplatsen via mobiltelefon eller surfplatta, och sidan anpassar sig efter de olika enheterna. Dessutom tas det även hänsyn till typografi, linjeavstånd och läsvänlighet liksom att vi gjort plats för fler foton, så att artiklarna framöver blir lika fina som i det tryckta magasinet”, berättar Martin Norrbom, som är ansvarig över En Suecos grafiska uttryck i magasinet, och som därför speciellt fokuserar på just detta.

”Läsare i dag är vana vid många underhållningserbjudanden och vältrar sig i gratismaterial. De är därför också kritiska kring vad som är tillgängligt. Det är vi mycket uppmärksamma på och vi arbetar ihärdigt med att leverera artiklar som är relevanta, intressanta och spännande – varje månad i vårt tryckta magasin, två gånger varje vecka i vårt nyhetsmail och varje dag på vår webbplats. Vi hoppas att ni, våra läsare, kommer att gilla vår nya webbplats!”, avslutar Martin Norrbom.

www.ensueco.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.