Stor succé för SWEA Marbellas XIII företagsmässa

Stor succé för SWEA Marbellas XIII företagsmässa

Den 9 november slogs dörrarna upp till SWEA Marbellas årligen återkommande företagsmässa, som i år liksom förra året hölls i Marbellas mäss- och kongresscenter. Kön av besökare ringlade sig lång och intresset samt nyfikenheten var stor för utställarnas produkter och tjänster. Inte färre än 550–600 personer var på plats i den trevliga lokalen, som lämpar sig utmärkt för ändamålet. De 65 utställarna, både svenska och andra nationaliteter, representerade många olika branscher och företag på kusten, såsom t ex hälsovård, skönhetsvård, solpanelsfirmor, matbutiker, mäklare, advokater, försäkringsagenter, restauranger och catering, renovering, finansiering etc. och traditionen trogen bjöd de alla på något att äta och dricka. Självklart var också En Sueco på plats för att möta läsare och samarbetspartners!

Gonvel & Kamph var starkt representerat på mässan. Fullsortimentsbyråns VD och delägare, Jessica Kamph, ses som andra fr.h.

Både besökare och utställare fick under kvällen dessutom njuta av körsång framför av Choire Andaluz.

Försäkringsagent Jennifer Burai informerade om Liberty Seguros försäkringsalternativ.

Årets mässa var den 13:e i ordningen och det tåls att sägas att SWEA Marbella blivit experter på att arrangera sin mässa. Varken besökare eller utställare var blyga att uttrycka att årets mässa var en verkligen succé, välorganiserad med mycket trevlig atmosfär och givande möten.

Kaas & Kirkemann Försäkringsmäklare var starkt representerat på mässan.

Och så en hälsning från SWEA Marbella, som tackar alla, både besökare och utställare, samtidigt som de meddelar att man redan planerar för nästa års mässa!

Läs mer om SWEA Marbella: https://marbella.swea.org/

SWEA Marbellas ordförande Elin Sundström och mässgeneral Monica Silverstrand hälsade alla utställare välkomna strax innan dörrarna öppnades för allmänheten.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.