Första avsaltningsanläggningen på gång

Centralregeringen har just lovat att investera 200 miljoner euro i två nya avsaltningsanläggningar i Andalusien. Den ena ska byggas i Axarquia, nära Torre del Mar och Nerja. Junta de Andalucía har snällt fått be regeringen om hjälp för att lösa… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Hotellen ler trots färre gäster

För bara några månader sedan siktade man på ett ”allt bokat” i augusti på Costa del Sols hotell. I dag nöjer man sig med en uthyrningsgrad på 83 procent under årets mest hektiska månad. ”Det har hänt mycket på kort… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Den värsta sommarvärmen har bara börjat

Efter en svalare helg i stora delar av landet – inklusive södra Spanien, varnar det spanska meteorologiska institutet (Aemet) för att sommarens tredje värmebölja är på väg. Värmeböljan startar i början av veckan och kan pågå fram till lördagen den… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nästan hälften av Andalusiens landsbygdsturism väljer Málagaprovinsen

Málagaprovinsen fortsätter att vara ett populärt resmål för landsbygdsturism. Under juni övernattade 40 275 resenärer i de så kallade Casas Rurales i Andalusien och av dessa valde nästan hälften Málagaprovinsen. Landsbygdsturismen här har ökat med 25 procent jämfört med 2019… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Augusti erbjuder tapasrutt och ”levande kvällar” i Mijas

Att tapas är populärt råder det ingen tvekan om och nu kan du njuta speciellt av de typiska spanska smårätterna i Mijas Pueblo när tisdagar och torsdagar i augusti tillägnas just tapas. Det handlar om den 15:e upplagan av Ruta… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.