Skyhöga bostadspriser i tråkigt arbetarkvarter

Just nu är prisutvecklingen på Costa del Sol osäker, men det är tydligt att bostadsmarknad fortsätter att överraska. Nu finns det t ex nya lägenheter i ett av Málagas gamla arbetarkvarter för 600 000 euro. Det är den spanska entreprenören Cogitari Homes… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fler fortkörningsböter än någonsin

Bilister på Costa del Sol måste nu verkligen vara försiktiga. Det skrivs nämligen ut fler fortkörningsböter än någonsin tidigare och allt tyder på att det kommer att skruvas ut ännu fler böter framöver. Orsaken till de många böterna ska bland… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga flygplats förväntas nå rekord med 600 flygningar på en dag

Kontrolltornet på Málagas flygplats förbereder sig just nu på att möta sommaren med den största operativa aktiviteten i dess historia. Och det finns redan två statistiska indikatorer som visar vart utvecklingen är på väg. För första gången kommer Málaga flygplats… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Marijuanaodlare med hemliga tunnlar i Alhaurín de la Torre

Den senaste narkotikahandeln i Málagaprovinsen inkluderar hemliga tunnlar och intrång i det allmänna elnätet. Utredningen började med att en grupp sålde droger i området Viñagrande i Alhaurín de la Torre, vilket senare ledde till deras hem där polisen upptäckte flera… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málagas fastighetsparadox: 150 000 tomma bostäder

Enligt det spanska nationella statistiska institutet (INE) finns det 152 774 tomma bostäder i Málagaprovinsen. Detta gör Málaga till den sjätte provinsen i landet med det högsta antalet obebodda bostäder. Framför Málaga ligger Barcelona och Alicante med fler än 200… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.