Intelligent toppmadrass

Visste du att en för varm eller för kall säng är en vanlig orsak till orolig sömn? Bara små avvikelser från en bra temperatur i sängen kan leda till att du ligger och vrider dig hela natten. TempSmart™ är en helt ny bäddmadrass med ”termostatkontroll” som aktivt går in och balanserar temperaturförändringarna som ger en orolig sömn. Denna innovativa teknologi består av fler miljoner mikrokapslar som konstant anpassar sig till hudens temperatur genom att absorbera, lagra och frige överflödig kroppsvärme efter behov. Således skapar mikrokapslarna en buffert mot överhettning/svett eller mot kyla/huttrande och håller dig inom din komfortzon så att en god sömnkvalitet kan upprätthållas. TempSmart™ är alltså idealt för alla som har problem med att hålla en jämn kroppstemperatur hela natten.
TempSmart™ har en kärna av Innergetic®latex, för bästa möjliga luft- och fukttransport. Dacron Quallofil®Allerban®-fibrerna hämmar utvecklingen av damm och bäddmadrassen har även ett Soft touch som gör den extra mjukt. Överdraget går att tvätta i 40°C.

TempSmart™ kan köpas hos Jensen Store, Nueva Andalucía, tel. 952 90 88 55, www.jensenstore.com.

Av Jensen Store

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.