Biofreeze ”Den kalla metoden” – Snabb och effektiv smärtlindring”

Biofreeze "Den kalla metoden" - Snabb och effektiv smärtlindring"

Foto Vitamina Biofreeze ES April 2014
 
Biofreeze® med ILEX är en kylande smärtlindring baserad på 100 % naturlig mentol; en allsidig och enastående produkt för utvärtes bruk, som används vid muskel- och ledvärk, samt vid skador.
ILEX, ett växtextrakt från sydamerikansk järnek, förlänger Biofreeze® kylande effekt.
I motsats till andra hjälpmedel, för utvärtes bruk, innehåller inte Biofreeze® vax, olja, aloe, petroleum eller hormoner. Biofreeze® är inte testad på djur, den efterlämnar inte en fet känsla, lämnar inga fläckar, och doften försvinner. På grund av sitt innehåll är Biofreeze® ett enastående medel som verkar snabbt och länge.

 
Gel-Roll-On:
Lämplig att använda mellan behandlingar.
Lätt att ta med sig överallt och enkel att använda under dagen, på t ex arbetsplatsen.
 
Gel – tub:
Masseras in för optimal, långvarig, djupverkande smärtlindring.
Effektiv behandling av muskelvärk, ryggont, stela leder och akuta skador.
 
Spray:
Lätt att använda för bl.a. äldre patienter vid behandling av svåråtkomliga områden.
Massage behövs inte, den kan sprayas från alla riktningar.
Perfekt för sportaktiviteter – såväl under som efter aktivitet – snabb och lätt att spraya på samt ger snabb smärtlindring. Lämnar inte en fet känsla.
 
Biofreeze® effekt
Biofreeze® lindrar smärta genom kylterapi. Vid nedkylning av muskler dämpas ömhet och svullnader minskas, och därefter avtar smärtan gradvis då nerverna inte längre irriteras av muskeltryck. Vid kylterapi minskas blodtillförseln, och därmed minskar smärta och svullnader betydligt vid t ex akuta skador. Behandlingen kan upprepas med jämna mellanrum.
Biofreeze® kan användas 3-4 gånger dagligen.
Tack vare att Biofreeze® innehåller 100 % naturligt ILEX, förlängs den kylande och lindrande effekten. Det innebär att stela och värkande muskler och leder slappnar av bättre och att effekten håller i sig längre (under minst 6 timmar), vilket främjar den läkande processen.
Vem kan använda Biofreeze®?
Personer som lider av ryggont, värkande muskler och leder, kan dra nytta av denna produkt. Biofreeze® lindrar smärta som kan uppstå vid kontorsarbete, (sports)skador, och smärta orsakad av överbelastning och felaktig belastning av muskler och leder.
 
Biofreeze® med ILEX finns att köpa i tub, som spray, eller som roll-on i Vitamina i Centro Idea.
Av Vitamina, Centro Idea

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.