Den naturliga och charmiga platsen för bröllop

Den naturliga och charmiga platsen för bröllop

När du väl hittar denna pärla så släpper du den inte. 

Det är inte lätt att hitta ett idylliskt världshörn som kan konsten att stå som ett värdigt vittne för ditt livs viktigaste löfte. Med välkomnande miljö, enkla och naturliga omgivningar, är den charmiga herrgården Finca La Donaira (Montecorto, Málaga) som gjort för bröllop (eller guldbröllop!).

Detta exklusiva spahotell, med ekologisk gårdsdrift samt eget ridcenter, vet hur man skapar de rätta förutsättningar för evenemang, för alla som uppskattar de små detaljerna, söker ursprunglighet och vill ha kontakt med naturen. Men La Donaira är ingen bröllopsfabrik. Även om det bara ligger 30 minuter från Ronda välkomnar de bara fem exklusiva bröllop om året.

Så, hur är ett bröllop på herrgården? För att börja med gästerna; det perfekta antalet gäster är 50-60 personer (max. 100). Den 100 år gamla gården är renoverad så att varje rum har samhörighet med naturen, med stora fönster och dekorativa inslag hämtade från omgivning-arna. Med bara nio lyxiga, stora rum och plats för 23 övernattande gäster, kan andra gäster bo på andra hotell i närheten.

La Finca välkomnar alla som söker lugn och glädje i natur och skönhet. Man hittar garanterat sin egen speciella plats för firandet på en av fincans många unika platser, som t ex under den 700 år gamla eken, som ofta får äran att stå som vigselceremonins äldsta vittne. Gästerna sitter bekvämt på sittplatser gjorda av naturmaterial, där jordfärger som grönt och beige ger liv till dekorationerna.

La Donaira har alltid fokuserat på att skapa en plats baserad på hållbar permakultur och denna livsfilosofi reflekteras i driften av gården. År 2021, efter många års arbete, mottog gården Demeter-certifikatet, som bekräftar att gårds-driften är biodynamisk. På bergstomten, med mer än 700 hektar odlad mark, en medicinsk örtagård och en ekologisk grönsaksgård, serveras festmåltiderna med naturliga smaker direkt från jorden till bordet. Kökschefen, den svenska kocken Fredrik Andersson – med en Michelin-stjärna från restaurangen Mistral i Stockholm, och hans team jobbar för att presen-tera fantastiska menyer framtagna baserade på årstidernas produkter, med ekologiska frukter och grönsaker, ägg, honung, olivolja och andra prisbelönta delikatesser från La Serrania de Ronda. Till herrgårdens gastronomiska utbud hör också en omfattande lista med naturliga, biodynamiska och hållbara viner från världens bästa vinproducenter.

La Donaira är en livsstil, eller una forma de vida, som gör varje bröllop, fyllt med små, omsorgsfullt utvalda detaljer, till en minnesvärd familjefest. 

För reservationer: (+34) 680 654 454
reservations@ladonaira.com 

Text och foto av Finca la Donaira 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.