1 ambulans på 80 000 invånare

Enligt den senaste folkräkningen bor det fler än 76 000 människor i Benalmádena, och som i andra kuststäder ökar antalet betydligt under sommaren. Med så många invånare bör primärvårdens akutservice (SUAP) enligt ett nytt avtal ha två ambulanser i drift… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Två svarta flaggor till Málagas stränder

Costa del Sol är känt för sina fina stränder, men i år har miljöorganisationen Ecologistas en Acción ändå delat ut två svarta flaggor till Málagaprovinsens stränder. Totalt har miljöorganisationen delat ut 48 svarta flaggor till spanska stränder, för bland annat… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fotduschar med saltvatten öppnas

Efter två somrar i rad av stängda duschar på stränderna i Vélez-Málaga på östra Costa del Sol har kommunen nu bett Junta de Andalucía och centralregeringen om tillstånd att använda havsvatten för att öppna fotduscharna på kommunens stränder. Vélez-Málagas biträdande… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga C.F. nära att flyttas upp

Málaga Club de Fútbol är bara en poäng och 90 minuter från att flyttas upp till den spanska 2:a divisionen. Det är status efter att stadens lag besegrade Nástic de Tarragona med 2-1 hemma på La Rosaleda i lördags kväll.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ryssland bakom cyberattack i Benalmádena

Benalmádena kommun drabbades i mitten av förra veckan av en mycket stor cyberattack. ”Sabotaget har ryska rötter. Det har vi nu ett tydligt argument för”, lyder ett tydligt uttalande från stadens borgmästare. Juan Antonio Lara säger också att kommunen i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.