Håll vatten helt naturligt

Håll vatten helt naturligt

helse-incontrol
Enorma sanitetsbindor, specialtrosor, medicinsk behandling eller dagliga knipövningar: det brukar lösningen heta när det handlar om sjukdomen inkontinens, problem med att hålla vatten. Nu finns det emellertid hjälp att få, direkt från naturen. InControl är en ny produkt baserad på örter, som tillsammans kan lindra inkontinens.
Drygt 800 000 personer uppskattas lida av inkontinens i Sverige. De lider av ofrivilligt urinläckage. Det ”droppar” i byxorna när de nyser, hostar eller idrottar. Eller kissar i byxorna om de inte hinner till toaletten i tid. Inkontinens har blivit en folksjukdom, men det är samtidigt en sjukdom som är svår att prata om. Många upplever det som enormt generande när de inte kan hålla sig. Därför håller de sjukdomen för sig själva och lever ett liv med daglig skam och problem.
 
InControl är en sammansättning av tre örter, som alla har en positiv verkan på urinblåsan. Det handlar om en helt ny produkt mot sjukdomen urininkontinens hos både kvinnor, män och barn. InControl innehåller extrakt från pumpafrö och tranbär samt den indiska örten crataeva nurvala. Pumpafröextrakt har under många år varit känt för sin effekt på prostataproblem. Det speciella extraktet, som finns i InControl, är unikt. Det är ett resultat av forskares arbete med att hitta ett pumpafröextrakt som verkar på just urininkontinens. Transbärsextrakt hjälper till att bygga upp urinblåsans slemhinnor och hindra kronisk urinvägsinfektion. Det bidrar till att förebygga inkontinens. Den välkända indiska örten, crataeva nurvala, har under århundraden använts för att stärka urinblåsans slutmuskel, dessutom är örten effektiv mot urinvägsinfektion.
InControl kan verka på båda sorterna av urinvägsinfektion, som så många människor lider av.
 
Ansträngningsinkontinens och trängningsinkontinens
Träningsinkontinens är den vanligaste formen av inkontinens. Kvinnor märker av det genom att de ”läcker” när de idrottar, nyser och skrattar. Ansträngningsinkontinens beror ofta på försvagad bäckenbotten, var bäckenmuskulaturen försvagats efter en eller flera graviditeter och förlossningar. Ansträngningsinkontinens uppstår ofta hos kvinnor efter att de fyllt 50 år, då östrogenproduktionen minskar.
Träningsinkontinens visar sig som överaktiv blåsa. Människor som lider av träningsinkontinens känner inte att det är dags i tid för att hinna till en toalett och urinblåsan töms ofta plötsligt och utan kontroll, och man kissar i byxorna.
 
InControl kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.