Nikki Beach – 20 år med firande

Nikki Beach – 20 år med firande

Nikki Beach, det familjeägda och -drivna internationella varumärket för lyxliv och gästfrihet firar nu 20 år i branschen. Varumärket, vilket är det första och ursprungliga konceptet för lyxstrandklubb, med 14 klubbar runtom i hela världen, har blommat ut till att bli ett välrenommerat hotell- och resortföretag.

 
Företaget startades 1998 som en lugn trädgård vid havet i Miami Beach. Detta kallades Café Nikki för att hedra Nicole Penrod, Jack Penrods dotter, som dog i en trafikolycka när hon var bara 18 år. Jack och hans fru Lucia Penrod planterade en vacker Zen-liknande blomster- och fjärilspark vari det fanns ett litet café, allt för att hedra Nicole. Gästerna som besökte Café Nikki kom att berätta om det för andra, och därav varumärkets mantra ”Tell Only Your Best Friends”.
 
Chef Table
 
 
Så småningom hittade även kändisar till Café Nikki och förälskade sig i energin där. Med Café Nikkis framgångar började en naturlig expansion mot stranden, och så föddes Nikki Beach. Familjen Penrods tillgivenhet till ”Celebrate Life” och märkets tagline ”Celebration of Live” är företagets mission och syfte.
 
Och detta, damer och herrar, är exakt vad vi kommer att göra denna säsong 2019. Vi kommer att dansa, skratta och vi kommer att Fira Livet och skapa morgondagens minnen, för det är det vi gör.

Rosé Saturdays Brunch

Drink Pink! För första gången lanserar vi vår fantastiska ROSÉ SATURDAYS BRUNCH! Njut av en fantastisk dag sippandes rosévin under palmerna i samband med en fantastisk brunch. Njut av denna fantastiska brunch varje lördag för endast 79 euro, inklusive obegränsat med rosévin mellan kl. 12-15. Dröm, dansa och njut av en dag fylld med morgondagens rosa minnen!
 
dinner in the sand

Dinner in the Sand Experience

Semester- och avkopplingshumöret är på! Följ med på den sensationella resan genom våra nya upplevelser denna säsong. Njut av en måltid tillsammans med dina bästa vänner under palmerna och blinkande ljus, med fötterna i sanden, lyssnandes till vågorna medan du firar livet i vår ”Celebrate Life”-stil på bästa och mest glamorösa medelhavsmanér! Vi väntar på dig för att skapa eviga minnen tillsammans!
 
Datum: 28 juni, 29 juli och 16 augusti
Tid: Börjar kl. 21.00
Pris: 89 euro/pers. fyrarättersmeny inkl. vatten och kaffe
Bokning: reservations.marbella@nikkibeach.com
 
Av En Sueco. Foto: Artman Agency

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.