Välgörenhetslunch och sommarmode

Välgörenhetslunch och sommarmode

Onsdagen den 12 maj hälsade den svenska modebutiken i Nueva Andalucía, Nina B, tillsammans med grannbutiken, Vanilla Kids, sommaren välkommen med en modevisning till förmån för organisationen ANBAD, som kämpar tappert för att ge ett värdigt liv till de hundar som är intagna på den offentliga djuruppsamlingsgården Los Barrios vid Alqeciras.
Ca 200 gäster kom för att stödja projektet – och resultatet, delvis överskott från luncher och en del från det stora lotteriet, uteblev inte. Nästen 5600 euros kommer att säkra foder för hundarna i ca 4 månader.
Susanna, som representerade ANBAD förklarade, att hundarna, som ofta har levt ett långt liv i familj, blir lämnade för att ensamma dö i internatets tråkiga omgivning. Lagen säger, att gården måste vänta 21 dagar efter att hundarna förts dit, innan de får avliva dem, så att ägarna har tid att ångra sitt beslut. Helt absurt, när man tänker på, att hundarna under de tre veckorna varken får mat eller vatten, eller trygghet. ”Man menar att det inte lönar sig att utfodra dem, när de ändå ska dö – det är en ren dödsinstitution. Det är ett helvete”, säger Susanna, som arbetar för hundarnas rättigheter, och också lyckas hitta hem till många av dem.
http://anbad.wordpress.com


Hos Nina B hittar du bohem/ urban chic mode skapat av designers från Los Angeles, Skandinavien och Frankrike, Hunky Dory, Johnny Was, Replay, Triwa, Line Of Oslo, Vivarini, Odd Molly, klänningar i ekologisk bomull och i siden från Gypsy 05 och Twnety8Twelve av Sienna Miller.
Nina B
Urb Las Malva 62 (i samma byggnad som Marbella Casino)
29660 Nueva Andalucía (Marbella)
Tel: 952 907 020


Vanillla Kids säljer läckra märkeskläder för barn från 0 till 16 år, bland annat från Ralph Lauren, Jottum, Kate Mack, Lolo, Havianas och First Baby Wear.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.