Nikki Beach – bara namnet i sig klingar av sommar och sol

Nikki Beach – bara namnet i sig klingar av sommar och sol

nikki

Detta ställe är känt för sin gästfrihet, den exklusiva livsstilen samt en meny som får alla matglada gäster att le – oavsett om de är jetsettare eller folk i allmänhet. Och för många är namnet Nikki Beach också synonymt med festliga, färgrika minnen.

Nikki Beach är platsen där jetsets njuter av dyra middagar, champagne i överflöd, fest och flärd. Här möter man en arabisk shejk, en känd skådespelare eller en berömd fotbollsspelare, och har man mycket pengar samt gott om tid kan man ge sig ut på en rundresa i världen och besöka den ena Nikki Beach efter den andra: Miami Beach, Saint Tropez, Saint Barth, Marrakech, Koh Samui, Mallorca, Ibiza, Porto Heli, Monte Carlo, Courchevel, Dubai, Cannes, Toronto och naturligtvis här i Marbella.

Nikki Beach för alla
Men Nikki Beach är långt ifrån bara för jetsets och är inte heller bara fest och flärd. Och man behöver verkligen inte vara miljonär för att äta en god lunch eller njuta av en härlig middag och slappna av i baren med en exotisk drink. Strandklubbens koncept är anpassat så att klubben inte bara ska förknippas med att vara ett inneställe för unga och rika, där musiken pumpar ut långt in på natten, nu kan även barnfamiljer och de grå pantrarna njuta av denna härliga strandklubb.

Nikki Beach i Marbella ligger vid en av de bästa stränderna i området. Dörrarna öppnar varje dag kl. 10.00 varefter baren och poolen öppnar kl. 11.00 och de vita, mjuka solsängarna och luftiga tipier bjuder in till ren slönjutning hela dagen. Dessutom finns det en stor utomhusrestaurang, en åttakantig bar, en livsstilsbutik samt ett spaområde på stranden med en spektakulär utsikt över Medelhavet.

En kulinarisk upplevelse
Restaurangen på Nikki Beach Marbella erbjuder en varierad matupplevelse och meny, förutom de finaste champagnerna och en omfattande cocktaillista. De kulinariska höjdpunkterna är fisk och skaldjur, överdådiga sushifat och säsongsbetonade sallader med internationell touch. Restaurangen har öppet för lunch varje dag kl. 12.00–19.00, och under juli och augusti månad har den även öppet för middag torsdag, fredag samt lördag, då köket stänger vid midnatt, kl. 24.00.

Evenemang
Det första evenemanget på Nikki Beach Marbella denna sommar var säsongsöppningen White Party den 26 maj. Och framöver väntar bland annat Sunset BBQ, Nikki at Night, Yacht Party, Full Moon Party och många fler spännande arrangemang och temafester. Varje söndag är det Amazing Sunday – troligtvis det mest populära arrangemanget på Nikki Beach.
Söndagen den 2 oktober stänger strandklubben för vinterns, någonting som markeras med ett Red Party.
Det är även möjligt att hyra Nikki Beach Marbella för privata evenemang.

_____

Den första Nikki Beach Club öppnades 1998 av Jack Penrod i Miami Beach, Florida. Sedan dess har populariteten bara ökat och Nikki Beach har i dag klubbar över hela världen. Vill du veta mer om Nikki Beach Marbella eller vad som händer runtom i världen, så klicka i på: www.nikkibeach.com.
Känner du för att spendera din dag på Nikki Beach Marbella, njuta av sommaren, solen och den fina omgivningen, så boka bord på tel. 952 83 62 39

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.