Vinn din vikt i vin!

Vilken succé, från början till slut! 84 startande på golfbanan Calanova som var i strålande form. Jag hörde inte ett ord om dålig form på det eller det. Jätteroligt! Tusen tack Calanova golf!! Klockan 08.00 stod dom första spelarna frustande och ville lösa ut sina scorekort för att raskt springa ner till drivingrangen för att svinga sig varma. Ja vad skulle man göra om man kom i kortbyxor och kortärmat och det blåste 10 sekundmeter och var 12 grader varmt? Alla fick ett startkit av Ny Kredit som innehöll sandwich dricka frukt och choklad, vilket gjorde att leendet sprack upp på deltagarna och alla fösvann ut på respektive hål. Klockan 09.30 gick starten och jag tror att om man inte vaknade av det startskottet i La Cala så sover man nog fortfarande. 5 timmar senare gjorde alla deltagarna entré i klubbhuset, levererade sina score kort och satte sig att äta. Vinet hade ju flödat hela dagen då Nykredit hade serverat vin på hål nr 8 och och Tina Broberg från La Clinica på hål 1. Stämningen var hög i tak när priserna skulle delas ut där fanns priser från plats nummer 12 vilket inte är så vanligt. Dessutom fick alla en flaska vin bara man lämnade in sitt score kort efter tävlingen. Längst drive för damer såg länge ut att stanna hos den långt slående Maria Schöllin, men hon fick se sig slagen med ca 2 meter av Corrine Tooth. Bland herrarna var det Niklas Hanell som fick på en riktig rökare, säkert över 300 meter!! Han måste ha tittat upp och toppat så in i hel..e. Bra gjort i alla fall Niklas. En magnumflaska och ett gäng bollar blev priset! Närmast hål tog Göran Ronstad med bara ca en meter från flaggan. Det blev väl birdie….. om inte annat blev det en tröja från Nykredit och en magnum cava
Vinnarna blev Corrine Tooth och Mick Tooth, två engelska låg handicappare som kunde behärska vinden som ställde till det för många. 187 flaskor vin blev det till vinnarna så det tar väl en stund innan dom druckit ur dom och kommer tillbaka. Roligt är att det var dom sista som anmälde sig till tävlingen, då dom såg en annons för tävlingen på restaurant Pueblo Lopez i Fuengirola, som dessutom var sponsorer till tävlingen. De ringde och anmälde sig samma dag som lottningen pågick. Tvåa och runner upp blev det norska paret Roger Waage och Odd Enoksen 84 flaskor, tätt följda av ytterligare ett norskt par Terja Jensen och Björn Enoksen 42 flaskor . Totalt delades det ut 462 vinflaskor i priser från Golf y Vinos.

En Sueco och Golf y Vinos ber att få tacka följande sponsorer för deltagande i tävlingen.

Nykredit. Rest Pueblo Lopez, Rest Golden Days, Rest Skandies, Rest Aloha Grill, La Clinica och inte minst Kristian från Rest Cristal som gjorde alla smörgåsarna till de tävlande!

Varm tack till alla deltagarna och vi ber att få önska välkomna tillbaka till nästa tävling!

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.