Backstage – till Smokie-konserten

Backstage – till Smokie-konserten

Det är en stor ”apparat” som sätts igång när Smokie kommer hit.
Det världskända bandet ställer stora krav. Detsamma gör publiken – med rätta. Allt skall vara i ordning när Smokie går på scenen lördagen den 8 maj vid 21-tiden.
Själva scenen är det inte något särskilt med. Den mäter precis 10 x 14 meter, precis som den har gjort till de föregående konserterna på Castillo Sohail. Däremot kommer allt på och omkring scenen vara snäppet vassare än hittills, för allt skall vara på topp.
Hela ”maskineriet” sätts igång dagen före konserten, när fyra stora lastbilar fyllt med byggnadsställningar till scenen, ljud, ljus, instrument och möbler till VIP-loungen rullar in på borgen. 14 man arbetar för högtryck i 36 timmar, innan portarna öppnas för publiken.
”Det är en stor produktion. Och därför är det så härligt att uppbackningen från publiken är så stor, speciellt från skandinaviskt håll. Jag vet att flera grupper på från flera nationaliteter har arrangerat bussturer från Almuñecar, Nerja, Torrox och Benalmádena och bidrar till att återuppliva konsertatmosfären, som jag som arrangör så gärna vill locka fram”, säger Henrik Andersen från EventHuset.
Och kvällens huvudaktörer glädjer sig också över detta. Trots 35 år i branschen har Smokie aldrig uppträtt i Málaga provinsen. Nästan alla deras 120 årliga jobb är ”utanför-hemmet -jobb”, där gruppen bara övernattar på plats efter kvällens konsert, för att dagen efter flyga vidare till nästa jobb. Men så blir det inte denna gång, för alla i teamet är eniga om att ta en lång weekend här på kusten.
”Många har frågat om överraskningen och det kan vara svårt att hålla på en hemlighet – så därför:
Överraskningen heter Paul Maxwell. Han är ”världsberömd” i Marbella, där han bara de senaste dagarna har lagt sin sista hand på sin nya restaurang där han även kommer att ha levande musik. Han är en duktig entertainer och hans musik är fantastisk. Så kom i god tid”, uppmanar Henrik Andersen.

På festligt återseende under vårsolen på Castillo Sohail!
 


Peter Broberg, Nordic Dental Centre:
"Jag kommer för stämningens skull.
Vi samlas 8-10 kollegor för grill innan vi går dit.
Det finns inget som en sommarafton på Castillo Sohail".Biljettinfo
Konserten hålls lördag den 8 maj, kl. 21.00 under bar himmel på Castillo Sohail i Fuengirola. Dörrarna öppnas kl. 19.00. Biljetter för ståplatser kostar 40 euro och sittplatser kostar 50 euro.
Du kan få rabatt på dina biljetter – om du samlar minst sex personer så får du ståplats för endast 30 euro och sittplats för endast 40 euro. Detta erbjudande gäller hela april.

Biljetter kan köpas hos:
Fuengirola: Café Copenhagen – Holger Danske – UniOptica – Vitamina (Centro Idea) – Frisör Hair Inspiración (Euromarket), Club Danés, El Corte Inglés (Mijas Costa)
Arroyo de la Miel: Frisör Kazzi
Marbella: Handelsbanken (Centro Plaza)
Torre del Mar: Muebles Piramides
Almuñecar: Café Rosa
Málaga: El Corte Inglés
Puerto Banús: El Corte Inglés
Hos El Corte Inglés är det möjligt att beställa sin biljett på www.elcorteingles.es samt på varuhusen.

Efterfest
Efter konserten kommer det att hållas en stor efterfest med den bästa musiken från 80- och 90-talet, vackra dansöser och fyrverkerier. Detta är inkluderat i biljettpriset och kommer också vara på Castillo Sohail.
Hemsida
Hemsidan www.smokie-spain.com är uppdaterad med all praktisk information, där kan du också lyssna på Smokies musik. Där kan du också boka biljetter och kommer du eller dina gäster långväga ifrån, kan du hitta bra erbjudanden på hotell- och biluthyrning på hemsidan.

Info-linje
Det finns en informationstelefon, dit alla är välkomna att ringa med frågor ang. konserten, biljetter etc. Numret är: 670 63 57 86 och man talar danska.


 
Paul Maxwel

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.