Nyskapande väggdekorationer ger bostaden ett lyft

Nyskapande väggdekorationer ger bostaden ett lyft

Är du trött på färgen på väggarna men känner inte för att måla om igen, då har Bloompapers lösningen. Sätt din personliga prägel på vardagsrummet eller sovrummet, eller inred ditt badrum med massor av snygga mönster, färger och design fån Bloompaper, som erbjuder moderna tapeter och posters med digitalt tryck, i alla storlekar. Möjligheterna är många, och du kan välja mellan design av kända spanska konstnärer eller av Bloompapers många kreativa medarbetare, eller så kan du skicka in ditt favoritfoto till Bloompapers och få en förstoring, printad och levererad till dörren, färdig för att sättas upp!

Möjligheterna är oändliga, och det kan vara svårt att välja, men det råder inga tvivel om, att när du hittat rätt motiv så känns ditt hem som nytt.

Se de många motiven och mönstren på www.bloompapers.com, där kan du samtidigt göra din beställning.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.