Qué Pasó: SWEA-international firade 40 år!

Qué Pasó: SWEA-international firade 40 år!

Världens största 40-årsfest gick av stapeln lördagen den 11 maj när SWEA International fyllde 40 år och alla Sweor runtom i världen firade. Drygt 7 000 SWEA-medlemmar i 32 länder var inbjudna att delta på de olika jubileumsfester som arrangerades av SWEA-avdelningar jorden runt.

 
I Marbella firades dagen med en traditionell spansk lunch på Chiringuito Perla Blanca i Elviria, och vilken fest det blev. Redan vid aperitifen var stämningen hög och när alla, för dagen, vitklädda Sweor sprang ned till havet för att filma en hälsning till Swea-systrar runtom i världen blev det många glada skratt, både från Sweor och badgäster på stranden. Sedan fortsatte lunchen under hela eftermiddagen med bland annat underhållning av Lena Ottoson från Svenska kyrkan i Fuengirola, som höll i allsången, samt från den spanska trubaduren Eduardo. Stämningen var onekligen hög.
 
Nu ser Sweorna på Costa del Sol fram emot nästa stora jubileum, nämligen SWEA Marbellas 30-årsjubileum nästa år.
 
SWEA Marbella ingår i SWEA International – en global ideell förening för svenskor bosatta utomlands. SWEA finns i 32 länder och har ca 7 000 medlemmar runtom i världen varav ca 200 medlemmar på Solkusten.
Läs mer på: www.marbella.swea.org
 
SWEA Marbella hälsar dig som ännu inte är medlem varmt välkommen som gäst under någon av deras aktiviteter, för att se om det skulle passa dig att bli medlem. SWEA Marbella har allt från frukost- och lunchträffar till film- och kulturkvällar samt olika typer av utflykter. Se hela programmet hemsidan.
 
För mer information, kontakta ordförande: monica.tinggard@gmail.com eller medlemsansvarige Eva Njord: evanjord21@gmail.com
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.