Prodigy Peel – banbrytande kemisk peeling
Prodigy Peel är en ny och banbrytande hudbehandling från det amerikanska företaget IS CLINICAL. De amerikanska hudläkarna bakom har stor framgång med deras målinriktade vårdande produkter för hemmabruk samt behandlingar.
 
IS CLINICAL är en dermaceutisk serie och verkar därför mer effektivt än vanliga skönhetsprodukter.
 
Den nya Prodigy Peel passar dig som vill förbättra din hud markant utan sprutor och kirurgi. Behandlingen är helt perfekt att göra nu under sensommaren och hösten, då vi inte solar så mycket denna tid på året.
 
Prodigy Peel förbättrar alla de små lagren i epidermis (överhuden) och har därför designats till att ta bort pigmentfläckar, solskador, rynkor, öppna porer, ärr och akne.
 
Hudens yta får mycket mer glans, blir jämnare och får en jämnare hudton. Dessutom förbättras fastheten markant liksom att ojämnheter som ärr förminskas.
 
I botten av epidermis sker degenerering av våra stamceller och huden stöter själv bort de gamla cellerna på ytan, men med åldern sker denna process allt långsammare samtidigt som våra collagen- och elastanlager i dermis förändras, vilket ger en slapp, rynkig och tråkig hudyta.
 
Prodigy Peel-systemet är en kemisk peeling, dock framställd av botaniska ingredienser samt kända syror som mjölk-, citron- och salicylsyra, som huden samarbetar bra med och som varken skadar eller bränner huden.

Peel P2 och Peel P3

Behandlingen är helt säker att göra och alla, oavsett ålder, kön och hudtyp, kommer att märka stor effekt av behandlingen som utförs i kliniken.
 
Jag är specialutbildad och examinerad i behandlingen och kan anpassa varje enskild behandling till kunden och dennes huds behov utifrån de två peelingsorter som det amerikanska hudläkarteamet har forskat i.
Den ena lösningen (P2 system) är en 8 % peeling som passar bra vid mild akne, små rynkor och pigmentfläckar.
Den andra lösningen (P3 system) är en 14 % peeling som är bra mot linjer, djupare rynkor, slapp hud, hyperpigmentering, akne och en i allmänhet ojämn hudton.
Jag har själv provat peeling 2 (se foton) och upplevde en mycket stor och ögonblicklig uppstramning och utjämnande av huden. Som man kan se på efter-foto är huden fin morgonen efter, och man kan utan problem fortsätta sitt dagliga liv. Peeling 3, som är kraftigare, kommer göra så att huden fjällar lite den tredje och fjärde dagen efter behandlingen, därefter är huden helt förnyad.
 
Resultatet är fint redan efter en enda behandling men man kan med fördel upprepa behandlingen två eller tre gånger under de följande månaderna efter första behandlingen för ett mer grundligt resultat.
 
Vill du uppleva vad Prodigy Peel kan göra för dig och din hud? Kontakta då mig för en konsultation och se före-och-efter-foton.

Nana Norrbom
Tel. 610 716 048

Av Nana Norrbom, auktoriserad kosmetolog och lingerist

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.